Mönkijän tukkikärry 1000kg granhult
  • Mönkijän tukkikärry 1000kg granhult
  • Mönkijän tukkikärry 1000kg granhult
699 €

Mönkijän tukkikärry 1000kg granhult

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 maaliskuuta 08:44
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/monkijan-tukkikarry-1000kg-granhult-vahva-monkijan-tukkikarry/6438168105130/

Sopii pitemmällekin tukille!

ROSENDHÅL CLASSIC on vahvarunkoinen ja jatkettava mönkijän tukkikärry. Tukkikärrystä löytyy hyvin säätöjä joten se sopii niin pienelle kuin isommallekin tukille. Sermin ja kärryn takalaidan väli on jatkettavissa 2,7 metriin ja suositeltava max perän ylitys on 2 metriä joten kärryllä kulkeutuu näppärästi myös pitkä tukkikuorma! Vahvarakenteinen mönkijän tukkikärry metsänhoitoon ja pihamaan siistimiseen. Tässä tukkikärryssä yhdistyvät ketteryys ja jämäkkyys, joilla luonnistuu metsätyöt metsässä, kotipihalla, maatiloilla, työpaikoilla sekä puistoissa. Mönkijän tukkikärryllä siirrät tukkeja, rankoja ja puita ketterästi. Tukkikärry on myös oiva apu esimerkiksi rakennustyömailla. Rosendhål Classic mönkijän tukkikärry keinutelillä on suunniteltu kulkemaan mönkijän perässä myös haastavammissa olosuhteissa. Tukkikärryn puomit on mahdollista irroittaa, jolloin tukkien lastaaminen on vaivattomampaa.

Pitävät renkaat, keinuteli ja kääntyvä aisapää mahdollistaa kulkemisen haastavemmassakin maastossa!

Mönkijän tukkikärry Rosendhål Classic toimitetaan erittäin pitävillä 4-kankaisilla renkailla. Toimivan keinutelin ansiosta kärry mukautuu todella haastavaankin maastoon hyvin. Ympäri kääntyvä vetopää ja hyvin maastoon mukautuvan telipyörästön ansiosta liikkuminen on mahdollista myös vaikeassakin maastossa sekä kantavat ja helposti vedettävät kärryn renkaat.

Vinssin puomi lisävarusteista! Sekä talviseen sekä soiseen maastoon kantavat tukkikärryn sukset.

Mönkijän kärryyn on saatavilla lisävarusteena vinssipuomi, jonka avulla saat toimimaan sorakärryn kipin sekä tukkikärryssä tukkien noston ja tukkien vetämisen vinssillä. Puomin laippaan täytyy porata reijät oikeaan kohtaan.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja