Minna Paakkola
Torin käyttäjä joulukuusta 2013
Pohjois-Pohjanmaa
Ii, Ii Keskus
Pappilantie 14

Omakotitalo Iin keskustassa, Iijoen rannalla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 lokakuuta 21:26
Sijainti: Ii Keskus, Ii, Pohjois-Pohjanmaa Asuinkerrosten määrä: Omakotitalo
Osoite: Pappilantie 14 Omistusmuoto:
Asuinpinta-ala: - Kunto: -
Pinta-ala: 142 m² Parveke: -
Huonejärjestys: - Asunnossa sauna: -
Huoneita: 5 Vapautuminen: -
Lisätiedot
Myydään moderni vuonna 2014 rakennettu talo vuokratulla 1200 m2 rantatontilla Iissä. Koti on skandinaaviseen tyyliin sisustettu, jossa on korotettu huonekorkeus ja suuret joelle antavat ikkunat. Puustellin laadukas keittiö, jossa koivuiset kaapit ja mustat kivitasot. Kirsikkana punainen Smegin jääkaappi/pakastin. Lattia laatoitettu suurilla laadukkailla italialaisilla laatoilla (75*75) ja samaa laattaa erikokoisina löytyy myös kodinhoitohuoneesta, kylpyhuoneesta ja saunasta.

Talossa on runsaasti säilytystilaa, iso vaatehuone keskellä taloa sekä makuuhuoneissa (pl. kirjasto) ja kodinhoitohuoneessa kaapistot. Olohuone ja kirjastohuone ovat tasoa alempana (30 senttiä) ja tasot ovat erotettu lasikaiteella. Korkea huonekorkeus (3,2 m olohuoneessa ja kirjastossa ja 2,9 m muualla talossa) tuo tilan tuntua järkevästi käytettyihin neliöihin.

Talo sijaitsee korkealla jokitörmällä, josta on kauniit vuodenaikojen mukaan vaihtuvat näkymät Iijoelle. Iin keskustan palvelut kauppoineen, kouluineen ja kirjastoineen ovat puolen kilometrin säteellä. Kaunis piha, jossa paljon istutuksia ja kulkureitit asfaltoitu tai laatoitettu. Tontilla on rannankäyttöoikeus, johon on nykyisen omistajan toimesta tehty hiekkaranta uimista varten ja tulisteluun löytyy myös nuotiopaikka rannasta. Rantaan pääsee ajamaan autolla luiskan kautta. Takapihalta löytyy myös tilava puilla lämpiävä rantasauna isolla panoraama-ikkunalla. Saunan yhteydessä on 25 neliön terassi sekä oma terassi jatkuva lämmitteiselle kuuden hengen poreammeelle. Etupihalla on lämmin autotalli ja varasto, jonka yhteydessä autokatos. Talo ja autotalli lämpiävät edullisesti maalämmöllä. Sähkön kulutus viisi henkisellä perheellä on ollut n. 12,5 kW/vuosi.

Tähän taloon voi muuttaa ilman remonttihuolia. Tämän kaltaisia uniikkeja kohteita kohtuulliseen hintaan löytyy harvoin Oulun seudulta.

Hp 320.000 euroa

Tämä kohde kannattaa tulla paikan päälle katsomaan! Linkin takaa löytyy kohteesta dronella kuvattu video: https://www.youtube.com/watch?v=tp_9hU2lDXE&feature=share&fbclid=IwAR0tQwbP3x_2qX5phhVFH4VvqMmYbPgxYXqR1-xp1IM-rElsbCO5MApQREU.

Avainsanat:
Oulun seutu, myytävät asunnot, rantatontti, moderni omakotitalo
Talon ja tontin tiedot
Uudiskohde: - Lämmitys: -
Rakennusvuosi: 2014 Energialuokka: -
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneistojen määrä: - Tontin koko: -
Kerroksia: - Tontin omistus: -
Hissi: - Tontin vuokra: -
Rakennusmateriaali: - Tontin vuokra päättyy: -
Kattomateriaali: - Tontin vuokraaja: -
Kattotyyppi: - Kaavatilanne: -
Antennijärjestelmä: -

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin