saara ojala
Torin käyttäjä joulukuusta 2013
Pohjois-Pohjanmaa
Haapajärvi, Haapajärvi Keskus
Hakasaarentie 81

Omakotitalo halutulla Tiitonrannalla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 toukokuuta 23:06
Sijainti: Haapajärvi Keskus, Haapajärvi, Pohjois-Pohjanmaa Asuinkerrosten määrä: Omakotitalo
Osoite: Hakasaarentie 81 Omistusmuoto:
Asuinpinta-ala: - Kunto: -
Pinta-ala: 180 m² Parveke: -
Huonejärjestys: - Asunnossa sauna: -
Huoneita: - Vapautuminen: -
Lisätiedot
Myydään hyvin hoidettu koti Haapajärven Tiitonrannalla. Talossa n 180 m2, 5 mh, takkahuone, tilava valoisa läpitalon tupakeittiö, kolme suurta vaatehuonetta.Yläkerrassa etelään tilava katettu parveke. Takkahuoneesta käynti isolle lasitetulle terassille. Ns talouspääty khh yhteydessä omalla sisäänkäynnillä. Todella runsaasti autotalli/pihavarastotilaa ( n.260m2),osa lämmitettävää/lämmintä. Uudehko kota ja idyllinen n. 35 m2 hirsinen pihasauna puuvarastoineen, maakellarikin löytyy. Kota,sauna ja kellari sähköistetty. Hyvämultainen kasvimaa ja tonttia salaojitettuine peltoineen parisen hehtaaria.

Talon alakerta rakennettu 1985, yläkerta 1997. Vuosien varrella pintoja uusittu sisällä, mm kaapistojen ovet vaihdettu, tapetoitu,uusittu sisäkattoja ja maalailtu.Lattiat aitoa koivu- ja mäntylankkua alakerrassa, ylhäällä laminaatit. Khh ja saunaosasto uusittu kertaalleen. Vesivaraaja on uusittu ja talon lämpöeristys tehty 2009 ulkopuolelta. Talo on liitetty siirtoviemäriin, lumityökone käy pihassa asti.

Talossa on sähkölämmitys, talouspääty,khh,ph,wc ja sauna lattialämmityksellä. Lisänä massiivinen sydänmuuri; leivinuuni, varaava takka, puuhella. Sauna on myös puulämmitteinen.

Tässä hyväkuntoisessa kodissa on reilusti tilaa kahdessa kerroksessa harrastajalle, yrittäjälle tai isommallekin perheelle asua omassa rauhassa, kuitenkin aivan keskustan palvelujen äärellä.Lapsille turvallinen koulureitti - vireä kyläkoulu on vieressä (900m), keskustaan n.3,3 km. Valokuitu vedetty elokuussa- kaapeli noin 90 m päässä talosta.

Kuvia ei mahtunut enempää - joten jos olet aidosti tästä kodista kiinnostunut, et vain pelkästä uteliaisuudesta, sovitaan näyttö ja kerron mielelläni lisää siinä yhteydessä.

Yhteydenotot mielellään klo 16,00 jälkeen arkisin.
Talon ja tontin tiedot
Uudiskohde: - Lämmitys: -
Rakennusvuosi: - Energialuokka: -
Talotyyppi: Omakotitalo
Huoneistojen määrä: - Tontin koko: -
Kerroksia: - Tontin omistus: -
Hissi: - Tontin vuokra: -
Rakennusmateriaali: - Tontin vuokra päättyy: -
Kattomateriaali: - Tontin vuokraaja: -
Kattotyyppi: - Kaavatilanne: -
Antennijärjestelmä: -

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla