Meri H
Torin käyttäjä syyskuusta 2020
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Koskela-Oulu
Kaikki kuvat

Opiskelija etsii vuokra-kaksiota pohjois-Oulusta!

Ilmoitustyyppi: Halutaan vuokrata Ilmoitus jätetty: 25 tammikuuta 02:05
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: -
Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Alue: Koskela-Oulu
Kunta: Oulu Osoite: -
Lisätiedot
Hei! Tässä kirjoittelee Meri Hietala. Olen 32-v. 3.vuoden tradenomiopiskelija, osa-aikatöissä Prisman kassalla. Eli saan asumistuen ja opintorahan (ja tarvittaessa lainan) lisäksi n.400-500eur palkkaa kuussa. Etsin alueilta Koskela(mieluisin)-Alppila-Välivainio-Tuira-Linnanmaa-Toppila-Taskila edullista mutta hyväkuntoista vuokrakaksiota, pinta-ala väh.50m², vuokra (sis.veden!) max.550eur/kk. Parveke pakollinen, astianpesukone (tai paikka sille) pakollinen, sauna ja vaatehuone plussaa. Mielellään tilaa kapealle pyykinpesukoneelle kylppärissä, jos ei niin pesutupa käy. Mieluiten ei erillistä keittiötä vaan keittiö ja olohuone yhteistä tilaa. Ei tarvi autopaikkaa.

Olen muuttamassa yksin, myöhemmin sähköurakoitsija-mieheni saattaa muuttaa samaan asuntoon. Ainut miinus on että minulla ei ole luottotietoja, mutta olen velkajärjestelyssä ja saan 2v.päästä puhtaat luottotiedot.:) Ja olen asunut nyk.asunnossa (unelmieni asunto Koskelasta) 1.5.2020 alkaen ja maksanut vuokrat aina ajallaan, vuokranantajani lupasi suositella minua seuraavalle vuokranantajalle. Joudun muuttamaan uuteen asuntoon 1.5.2021, sillä vuokranantajani ja miehensä muuttavat itse tähän minulle vuokraamaansa asuntoon (en olisi muuttanut tähän ollenkaan mikäli olisin tiennyt että asumisaika jää vain vuoden mittaiseksi, kun sain muuttaessani vaikutelman että nyk.vuokranantaja etsi juuri pidempiaikaista vuokralaista. Harmittaa.). Edellisessä Koskelan yksiössä asuin 1.5.2018-30.4.2020, siinäkin maksoin vuokrat aina ajallaan.

Tarvittaessa vakitöissä käyvä isäni voi alkaa asuntoni takaajaksi (jolloin hän olisi viimekädessä vastuussa vuokrista). Kela maksaisi minulle tuplatakuuvuokran. Jos mainitsemillani ehdoilla ei löydy sopivaa asuntoa, voitte tarjota max.630eur hintaista kaksiota, johon muuttaisimme 1.5.mieheni kanssa.

Minusta saisi pitkäaikaisen, maksukykyisen, luotettavan, rauhallisen ja siistin vuokralaisen, pidän hyvää huolta asunnoista - ja pidän ne siistinä.

Ilmoita ihmeessä mikäli sinulla olisi tarjota minulle sopivaa asuntoa 1.5.alkaen, laita täällä tori.fi:ssä viestiä, tai meilaa os. hietalanmeri@gmail.com, tai tekstaa puh.nro 0449326609. Kiitos jo etukäteen!

Jään toiveikkaana odottamaan yhteydenottoja, minulle kannattaa antaa mahdollisuus sillä en ole aikoihin ollut huolimaton raha-asioissa tai jättänyt vuokria rästiin: minun taloustilanteeni on vakaa tänä päivänä. Otan kaikki tarjoukset huomioon, kerrothan tarjotessasi pyytämieni ominaisuuksien löytyminen asunnostasi.:)

Y.t. Meri Hietala

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin