Ahti Puumalainen
Torin käyttäjä elokuusta 2013
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (11)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Martinniemi
Repolantie 9
35 000 €

Oulu Martinniemi velaton 76 m2 kolmio 35000 e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 tammikuuta 20:49
Pinta-ala: 76 m² Huoneita: 3
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: 1973
Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Alue: Martinniemi
Kunta: Oulu Osoite: Repolantie 9
Myyn Oulun Martinniemestä vuonna 1973 valmistuneesta kerrostalosta toisen kerroksen parvekkeellisen 76,5 m2 kerrostalokolmion velattomana hintaan 35.000 e. Huoneisto on peruskuntoinen, asiallinen isolla kylpyhuoneella oleva läpitalon huoneisto, joka on nyt vuokrattu. Talossa on 24 huoneistoa, se on aluelämmössä ja sen energialuokka on tyypillinen D. Taloyhtiö omistaa yhden ison kerhohuoneiston, joka on vuokrattu. Taloyhtiössä on sauna, pyykkitupa ja 24 autopaikkaa.
Hoitovastike 1/ 2018 on 275 e, hoitovelkavastike (päättyy lähiaikoina) 53 e ja vesimaksu hengeltä 20 e. Taloyhtiössä ollaan käynnistämässä LVIS- suunnittelua peruskorjausta varten, ja 1.10.2017 alkaen on kannettu tulevia tarpeita varten rahoitusvastikkeeksi nimnettya vastiketta, jonka määrä on 181 e. Kannettava vastike huomioidaan peruskorjauksesta aikanaan määräytyvästä rahoitusosuudesta, jonka määrä ei ole tiedossa ennen kuin suunnitelmat ja työt on tehty. Normaalin asuntoyhtiöiuden käytännön mukaisesti huoneiston omistaja voi aikanaan maksaa osuutensa taloyhtiön remonttilainasta määräytyvällä laina-ajan kuluessa kuukausittain rahoitusvastikkeella tai henkilökohtaisella kertasuorituksena. Suunnittelun ollessa alkuvaiheessa töiden ajankohta ei ole tarkemmin tiedossa lukuun ottamatta kattoremonttia, johon taloyhtiölle on myönnetty 20 vuoden laina.
Talon julkisivut on muutama vuosi sitten kunnostettu ja tuolloin on suoritettu seinien lisäeristys. Samoin ikkunat on kunnostettu. Käytävätilat ovat asiallisessa kunnossa , samoin piha-alueet. Erityisesti parvekepuoli on luontoon avautuva. Kauppa on vieressä ja bussiyhteydet niin Haukiputaan kuin Oulun keskustaan ovat hyvät, pysäkki on talon edessä. Meren läheisyys antaa ulottuvuutta vapaa-ajan viettoon.
Myyn huoneiston päivän hintaan vain 35.000 e/tarjous (velkaosuus 0e ) sijoittajalle tai edullista omaa asuntoa hakevalle. Vaihto yksiöön tai asuntoautoon mahdollista. Huoneisto myydään vuokrattuna, vuokratulo ollut useamman vuoden 5900 e vuodessa.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin