PERÄKÄRRY KARHU S 265CM, TOIMITUS SUOMESSA 100e
  • PERÄKÄRRY KARHU S 265CM, TOIMITUS SUOMESSA 100e
890 €

PERÄKÄRRY KARHU S 265CM, TOIMITUS SUOMESSA 100e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 tammikuuta 09:02
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/perakarry-karhu-s-265-cm-lava-rahti-100--uutuusmalli-2018/997700161134/

PERÄKÄRRY KARHU S - Laadukas ja edullinen, kotimainen peräkärry 2018 uutuus malli!Huom! Kaikki kärryt on valmiiksi rekisteröityjä, joten lisää ostoskoriin rekisteröintimaksu 30€ (tuote löytyy yhteensopivista tuotteista). Kärry on huomattavasti helpompi toimittaa kun on valmiiksi rekisteröity.

Super-edullinen ja suosittu laatu-peräkärry nyt uudistuneena 2018 vuoden mallina! Sisältää korkeammat ja tukevammat laidat, entistäkin vahvemmalla rungolla, tarjoten parasta laatua monipuolisiin käyttökohteisiin!
Tämä edullinen ja laadukas S-koon peräkärry soveltuu niin rakentajalle kuin vapaa-ajan käyttöönkin! Monipuoliseen kuljetukseen soveltuvan kärryn kantavuus on jopa 657kg!

Kuljettaminen on myös miellyttävää, sillä kärrystä löytyy lehtijouset. Kärryyn kuuluu irroitettava takalaita, kuormasidontalenkit lavan sisäpuolella, kuormasidontakoukut lavan ulkopuolella, vesisuojatut laakerit, runko, lavareunavahvikkeet, hitsattu sekä upposinkitty vetoaisa sekä metalliset lokasuojat.

Katso tekniset mitat PDF-liitteestä.

Ison kooonsa vuoksi EI kotiinkuljetusta - Nouto joko myymälästä (Kalajoki), tai rahti 100¬ ja haku Kaukokiidon terminaalista, toimipaikat: Eura, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa, Varkaus, Ylivieska.

Kärryt valmistettu Aku kärry Betanet Trailers Turenki Finland.

Tekniset tiedot

Uutuus 2018 vuoden malli
Korkeammilla laidoilla
Entistäkin vahvempi runko
Lavan sisämitta 265,5 x 122,7 cm
Jousitus lehtijouset
Kuorman sidontalenkit sisäpuolella
Kokonaismassa 825kg
Omamassa 168kg
Kantavuus 657kg
Kiinteällä lavalla
Jarruton
Laidan korkeus 245mm
3. kuvan mukaiset korkeat laidat, uutuus malli!
Vaunun pituus 400,1cm
V
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja