PUUTARHAVAJA 6,7m2 SUNOR
  • PUUTARHAVAJA 6,7m2 SUNOR
  • Kartta
349 €

PUUTARHAVAJA 6,7m2 SUNOR

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 marraskuuta 15:33
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/puutarhavaja-6-7m2-sunor-ruohonleikkurin-talli--pihavarasto/6438168083810/

PUUTARHAVAJA 6,7m2 SUNOR - Edullinen pihavarasto!

Edullinen ja helppoasenteinen puutarhavarasto sääsuojaksi työkaluille, menopeleille, pienkoneille, klapeille, harrastevälineille, puutarhatyökaluille, klapeille ja muille tuhansille tavaroille. Huippusuosittu useamman vuoden. Laadukas ja pitkäikäinen sinkitty teräsrunko tyylikkäällä katteella varustettu sekä nopea ja helppo kasaus tekevät tästä suosionsa arvoisen!

Ajaton, sinkityllä metallirungolla oleva Sunorin laadukas pihavarasto tuplaovilla ja harjakatolla sopii hyvin sekä koti- että mökkipihaan. Tukevarakenteinen ja erittäin kestävä puutarhavaja säilöö ja pitää välineet järjestyksessä vuodesta toiseen!

Erillaisia käyttökohteita esimerkiksi polkupyörävarastoksi loistava, tänne mahtuu useampi pyörä jossa polkupyörät säilyvät siistinä ja näin pyörät pysyvät pitempi ikäisenä. Soveltuu myös harrastevarastoksi kun tilaa riittää niin kalastus kuin jalkapallo tarvikkeille aina puutarhan hoito työkaluihin saakka. Myös on ollut suosittuna erillaisten rakennuskohteiden työmaakoppina / työmaavarastona työkaluille. Myös moottorisahoille, trimmereille, mopoille, crossipyörille, mönkijöille, perämoottoreille ja muille polttomoottoreille loistava säilytyspaikka!

Helppo ja nopea kasata
Maalattu pinta, väri: harmaa
0,6mm sinkitty teräsrunko
2 liukuovea
Oviaukon mitat (KxL): 159x110cm
Mitat (LxSxK): 2,46x2,46x2,02m
Kahdessa paketissa, pakettien koot noin 97x175x13cm ja 135x20x20cm
Pitkäikäinen
Laadukas
Tyylikäs