289 000 €

Paritalo Kastelli ennakkomarkkinoinnissa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 17 maaliskuuta 10:49
Pinta-ala: 95 m² Huoneita: 4
Talotyyppi: Paritalo Rakennusvuosi: 2019
Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Alue: Värttö-Maikkula
Kunta: Oulu Osoite: Torpantie 103
Lisätiedot
Oletko haaveillut asumisesta arvostetulla ja rauhallisella Kastellin asuinalueella? Nyt ennakkomarkkinoinnissa upea 3mh+oh+k+khh+s paritalokohde. Huoneiston pinta-ala on 95 m2. Sinulla on vielä mahdollisuus päästä vaikuttamaan pohjaratkaisuun sekä pintamateriaaleihin.

Sikla Oy rakentaa sinulle täysin valmiin ja laadukkaan kodin avaimet käteen periaatteella. Myyntihinta sisältää koko rakennusprojektin ja kaikki sen vaiheet lupahakemuksista, maatöistä, talon ulko- ja sisätöihin, kalustukseen sekä pihanurmikon istutukseen asti.

Asuinalue on lapsiperheiden suosiossa lähellä palveluita. Lämsänjärven koululle on turvallinen 600 metrin matka ja Kastellin uudelle koululle noin 1,6 kilometriä. Oulun yliopistollinen sairaala on kahden kilometrin etäisyydellä. Suurimmat marketit ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Keskustaan matkaa tulee noin 3 kilometriä. Alue on siis hyvien kulkuyhteyksien päässä, käytitpä sitten pyörää, autoa tai joukkoliikennettä. Tältä alueelta harvoin vapautuu näin upeaa tonttia.

Soita ja kysy kohteesta lisää tai pyydä pohjakuvat ja toimitusseloste! Halutessanne voidaan käydään tutustumassa myös tonttiin paikanpäällä.