TIina Heikkilä
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Espanja
Calle castano
990 €/vko

Paritalohuoneisto Fuengirolan Torreblancassa

Osasto: Ulkomaan asunnot, Vuokrataan Pinta-ala: - Huoneita: 4
Maa: Espanja Kaupunki: -
Lisätiedot
Fuengirolan Torreblancassa sijaitseva paritalohuoneistomme vuokrattavissa vuodelle 2023. Huoneistossa olohuoneen ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja erillinen wc. Master bedroom omalla kylpyhuoneella. Makuuhuoneet ja oleskelutilat sijaitsevat omissa kerroksissaan, alimmassa kerroksessa lisäksi kodinhoitohuone ja autotalli. Oma piha misdä kolme eri terassialuetta sekä kattoterassi. Katetulle terassille paistaa aamuaurinko, etupihan suurelle terassille aamupäivästä iltaan ja kattoterassille koko päivän Suojaisalla sivupihalla grilli. Merinäköalat ja aidattu piha omalla sisäänkäynnillä kadulta, alimman kerroksen kautta kulku taloyhtiön suljetulle alueelle.
Joka makuuhuoneessa sängyt kahdelle, lisäksi olohuoneessa vuodesohva, joten majoittumaan mahtuu 8 hlöä. Keskusilmastointi/lämmitys, nopea wifi + Elisa viihde. Taloyhtiössä suuri 20m pitkä uima-allas Rauhallinen taloyhtiö ja sijainti päättyvän tien varrella. Kävellen lähimpään kauppaan ja ravintoloihin 550m, rantaan 750m. Bussipysäkille 350m mistä pääset kaupunkibusseilla mihin päin vain kaupunkia, joten auto ei ole välttämätön. Jos kuitenkin vuokraat auton, on huoneistossa oma kahden auton talli. Rakennettu 2010, siisti ja moderni sisustus. Tiedustelut messengerissä tai
tiina.heikkila(a)heikkilaoy. com
Voin laittaa myös lisää kuvia. Rekisteröity ja vakuutettu lyhytaikaiseen lomavuokraukseen. 2023 vapaana 2.-10.3, 25.5-9.7, 1.8-6.9, 23.9.-29.10 sekä 28.11-28.12.23. Vuosi 2024 ei ole vielä vuokrattavissa.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla