Aino
Torin käyttäjä toukokuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Martinniemi | Kartta
Rakennuspaikka tai kaksi tonttia 90850-alueelta
  • Rakennuspaikka tai kaksi tonttia 90850-alueelta
  • Kartta

Rakennuspaikka tai kaksi tonttia 90850-alueelta

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 helmikuuta 18:26
Lisätiedot
Hei!

Olemme laittamassa myyntiin rakennuspaikkaa Haukiputaan Martinniemestä Putaankylältä postinumeron 90850 alueelta. Tarjouksia otetaan vastaan kevään aikana ja hintahaarukka koko kokonaisuudella on 30 000 - 40 000 euroa.

Kohteessa on kaksi vierekkäistä tonttia, joista molemmilla on 250 neliötä rakennusoikeutta. Toisella tonteista on kaksi välttävässä kunnossa olevaa rakennusta, jotka ovat olleet ympärivuotisessa asuinkäytössä koko ajan. Nämä jäävät uudelle omistajalle tontin mukana ja sopivat esimerkiksi kesäpaikaksi tai kätevälle tekijälle saneerattavaksi kohteeksi.

Päärakennus on puurakenteinen, puolitoistakerroksinen omakotitalo ja rakennettu vuonna 1956. Talossa on 85 m2 sisältäen k+oh+3mh+wc+et, lisäksi kaksi sivuvinttiä yläkerrassa ja alhaalla kylmäkellari. Talossa on sähkölämmitys ja apuna puulämmitteinen hella. Ei merkittäviä tehtyjä remontteja 80-90 -lukujen jälkeen.

Piharakennus on niin ikään puurakenteinen, mutta yhdessä kerroksessa. Rakennusala 75m2 pitäen sisällään 1h+sauna+liiteri+varasto. Tähänkin rakennukseen tulee sähkö ja vesi. Rakennusvuosi on 1960.

Tontit ovat olleet käytössä yhtenäisenä pihapiirinä sisältäen perunamaan, niityn, marjapensaita ja kääntymispaikan autoille. Tulemme myymään nämä ensisijaisesti samalle ostajalle, mutta jos olet kiinnostunut vain toisesta tontista, ilmoittele! Kohteen kaupan mukana on myös mahdollista saada puutarhanhoidon välineitä, työkaluja yms. tarpeistoa.

Tonttien koot ovat 1100 ja 1200 neliötä. Näiden tonttien vieressä olevilla naapuritonteilla on 2010-luvulla rakennettuja omakotitaloja, joissa asuu pääasiassa lapsiperheitä. Pihaa on kuitenkin runsaasti, joten vieri vieressä eivät talot ole. Alueena kohde on rauhallinen, ystävällinen ja lyhyen sekä vähän liikennöidyn matkan päässä Martinniemen koulusta ja päiväkodista.

Jos etsit kuvauksen tyyppistä paikkaa rakennuspaikaksi, laita viestiä matkaan tai soittele ja annan lisätietoja sekä voimme sopia vierailusta paikan päällä.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin