Rukankuulto
Torin käyttäjä toukokuusta 2020
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (9)
Pohjois-Pohjanmaa
Kuusamo, Rukatunturi
Ylätie 7
300 €/vko

Ruka maisematerassi kelomökki

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 14 toukokuuta 10:44
Kunto: -
Osoite: Ylätie 7 Nukkumapaikkoja: 6
Pinta-ala: 52 m²
Lisätiedot
Varaa itsellesi elämys.
Kuusamon luonto ja kauniit maisemat kutsuvat.

Nyt vielä hyvin kesäviikkoja saatavilla. 1.5.2022 alkaen kevät/kesätarjoukset 50-55e/vrk tai 300-350e/viikko. Kesätarjoukset voimassa lokakuun loppuun asti.

Kesäviikoista varattuna 21 osittain, 22 osittain, 24, juhannus, 26, 27, 28, 34, 36 (osittain), 37.

Itä-Rukalla Vuosselin läheisyydessä sijaitseva hyväkuntoinen ja siisti keloparitalo 4-6 henkilölle, Rukankuulto. Alakerrassa tupakeittiö, pesutilat, sauna ja makuuhuone parivuoteella. Maisematerassi, josta näkymät rinteisiin, tunturilaaksoon ja Vuosselinjärvelle! Parvella sängyt neljälle, parvelle vuoroaskelmat. Reippailun jälkeen rentoudut kiukaan löylyissä tai 55'tv:tä (smart) tilavalla sohvalla katsoen. Remontoitu 2019-2020. Ilmainen WIFI. Lapsille potta, syöttötuoli, pelejä, pleikkari, ylhäällä turvaportti.

Kesällä kohteesta pääsee suoraan retkeilyreiteille tai pyöräilemään. Alaslaskuratoja ja asfaltoitu temppupyöräilyalue noin 300-600 m päässä kuten myös lipunosto ja lähimmät ravintolat.
Keskeisen sijainnin lisäksi huoneisto tarjoaa mahdollisuudet luonnon rauhasta nauttimiseen, sillä luonnonsuojelualue alkaa heti mökin takaa. Valtavaaran/Karhunkierroksen polut kutsuvat retkeilemään, polun alku noin 600m. Rukalta löytyy kesäisinkin monenlaista aktiviteettia luonnon rauhasta nauttimisen vastapainoksi mm. kesäkelkkarata, vaijeriliuku ja Rukan kylän uimaranta kutsuvat.

Lemmikit kielletty.
Minimivuokrausaika 3 vrk.
Nopeissa vuokrauksissa yhteys mielellään puhelimitse.
Liinavaatteet 15e/setti.
Loppusiivous erikseen tilattuna 70e.
Lisätietoa ja kuvia löytyy Rukankuulto.fi. Varaus onnistuu helposti nettimokin kautta mökin nimellä Rukankuulto tai id-tunnuksella 10075.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla