Mika Laurila
Torin käyttäjä tammikuusta 2016
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Madekoski
Sähköpyörä "citymaasturi" 27.5" TAKUU
  • Sähköpyörä "citymaasturi" 27.5" TAKUU
  • Sähköpyörä "citymaasturi" 27.5" TAKUU
  • Sähköpyörä "citymaasturi" 27.5" TAKUU
  • Sähköpyörä "citymaasturi" 27.5" TAKUU
  • Sähköpyörä "citymaasturi" 27.5" TAKUU
  • Sähköpyörä "citymaasturi" 27.5" TAKUU
1 750 €

Sähköpyörä "citymaasturi" 27.5" TAKUU

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 14 toukokuuta 10:52
Kunto: Erinomainen
Tuumakoko: 27"
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Tässäpä sähköavusteinen maastopyörä jolla työmatkat muuttuvat nautinnoksi ja myös poikkeaminen metsäpoluille onnistuu. Pyörässä on poljinkeskiöön asennettu sähkömoottori, joka tunnistaa polkimien vääntömomentin eli poljinvoiman. Se tekee sähköavustuksesta erityisen sulavaa ja luonnollisen tuntuista. Avustuksen teho on valittavissa 5 eri tasosta. Toimintoja hallitaan ohjaustankoon asennetusta ohjauspaneelista, joka toimii myös nopeus- ja matkamittarina.

Moottorin teho on 250W ja sähköavustus loppuu 25km/h nopeudessa joten pyörä on täysin laillinen, eikä sille tarvi rekisteröintiä tai vakuutusta.

Keskiömoottori ei haittaa renkaanvaihtoa ja se hyödyntää pyörän omaa vaihteistoa jolloin voimansiirto on tehokasta. Pyörän ajo-ominaisuudet säilyvät normaalin pyörän kaltaisena. Akun suuri kapasiteetti mahdollistaa jopa yli 100km kantaman maltillisella avustuksen käytöllä. Pyörällä voi ajaa akun loputtua kuten tavallisella pyörällä, ilman havaittavaa vastusta moottorista.

Tavaratelineelle voi asentaa sivulaukut joissa esimerkiksi työvarusteet tai kauppaostokset kulkevat mukana. Ajoakusta virtansa saavat etu- ja takavalo antavat näkyvyyttä ja ovat vaivattomia käyttää. Pyörään on asennettu vakuutusyhtiön hyväksymä runkolukko varustettuna lisävaijerilla. Akku lukitaan avaimella pyörään, ja sen saa helposti irroitettua lataamista varten.

Pyörä on ollut omassa käytössäni ja sillä on ajettu n. 50km sisäänajoa, jonka jälkeen tehty ensihuolto. Pyörä on siis käytetty mutta uudenveroinen. Koska olen varma pyörän toimivuudesta, myönnän pyörälle 6kk takuun kaupantekopäivästä alkaen.

Tervetuloa koeajolle!

Tietoja:

Runkokoko 46cm/18/M - sopii n. 160-180cm kuljettajalle

Unisex-runkomalli sopii miehille ja naisille

Rengaskoko 27.5/650B - asennettuna 2.1 kevyesti rullaavat nappularenkaat

Keskiömoottori luotettavaksi todettu Tongsheng TSDZ2 250W/36V

Akku Li-ion 36V/12.5Ah 450Wh - kantama 50-100km riippuen avustuksen tasosta ja maastosta. Lataus kestää n. 7h tyhjästä täyteen.

Tektro mekaaniset levyjarrut pysäyttävät varmasti

Joustokeula pehmentää käsille tulevat iskut ja vähentää tärinää

Etu- ja takavalo saavat virran ajoakusta ja ne kytketään kätevästi ohjauspaneelista

8 vaihteinen Shimano-vaihteisto, välitykset riittävät mainiosti maantielle ja kevyeen maastoajoon

Asennetus lisävarusteet: Lokasuojat, tavarateline, runkolukko, etu- ja takavalo, soittokello

Maksutavat käteinen, Mobilepay, Pivo/Siirto tai tilisiirto. Mieluiten nouto, mutta myös kuljetus Oulun alueelle onnistuu.