KAUPPA
TUONTITUKKU FI

Kaupan kaikki ilmoitukset (101)

Merenojantie 8
85100 Kalajoki
Koti ja asuminen
http://www.tuontitukku.fi

Salkkuaggregaatti 2200w varavirta lähde
  • Salkkuaggregaatti 2200w varavirta lähde
  • Salkkuaggregaatti 2200w varavirta lähde
499€ 599€

Salkkuaggregaatti 2200w varavirta lähde

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 heinäkuuta 15:18
Kunto: -
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/salkkuaggregaatti-2200w-varavirta-lahde-siniaalto-aggregaatti-digi-aggregaatti/6410413230828/?keywords=6410413230828

Todella hiljainen ja toimintavarma 2200W salkkuaggregaatti. Salkkuagregaatti on helppokäyttöinen kaikenlaisissa olosuhteissa, se tajoaa siniaalto tekniikan ansiosta laadukasta sekä tasaista virtaa hiljaisella äänellä sekä minimaalisella kulutuksella.

Salkkumallin agregaattia on aina mukava ja miellyttävä pitää matkassa pienen salkkumallin ansiosta. Salkkuagregaattia käytettään niin koti- ja mökkikäyttössä kuin karavaanarin sekä keikkatyöläisen lisävirtana jolla voidaan käyttää todella laajasti monenlaisia herkempiäkin sähkölaitteita ja sähkötyökaluja.

Salkkuaggregaattiin on kasattu laadukkaat komponentit kuten : pitkäikäinen moottori joka on helppokäyttöinen, pienikulutuksinen tekniikka, laadukas siniaalto generaattori, selkeä käyttövalikko, helppokäynnisteinen sekä keveys tekee aggregaatista todella miellyttävän, monipuolisen, monikäyttöisen, jokapaikan ja toimintavarman virtalähteen. Laadukkaat komponentit takaavat myös koneen käyttövarmuuden, tasaisen siniaalto sähkön joka soveltuu myös herkille laitteille sekä miellyttävän käytön takaa hiljainen ääni ja sen myötä digiaggregaatti soveltuukin loistavasti myös karavaani ja mökkikäyttöön.

Digiaggregaatti on työkäytössä keveyden ansiosta todella mieluinen käyttää, helppo sekä tukeva kahva sekä aggregaatin matala n.22kg paino tekee liikkuttelusta miellyttävää. Vaikeammissa siirto olosuhteissa saat sähkön helposti mukaan kun painoa on tosiaan vain vaivaiset 22kilogrammaa.

Digigeneraattori antaa tasaisen huippulaatuisen virransyötön, herkillekkin kodinkoneille. Käy myös varavoimalana sähkökatkoihin. Erinomainen aggregaatti valinta mökkiläiselle, karavaanarille, veneilijälle ja retkeilijälle, koska erittäin hiljainen koneen käyntiääni (89dB).
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla