Markku Sääskilahti
Torin käyttäjä tammikuusta 2020
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (3)
Pohjois-Pohjanmaa
Ii, Ii Keskus
-

Saunamökki kylpytynnyrillä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 9 elokuuta 07:41
Nukkumapaikkoja: 4 Pinta-ala: 20 m²
Lisätiedot
Arkena 1 vrk 170 e, 2 vrk 200 e, 3 vrk 230 e, 4 vrk 270 e, 5 vrk 300 e. Viikonlopun hinta on 220 e. Hinnat sisältävät loppusiivouksen.

Pieni saunamökki ja erillinen ulkorakennus yöpymiseen vanhassa pihapiirissä tarjoavat vuodepaikat yhteensä neljälle, kahdessa levitettävässä sängyssä. Mökit ovat sähköistettyjä ja vain saunaan tulee juokseva vesi kunnan vesijohtoverkosta. Suurehkoon (4 m x 8 m) terassiin on upotettu 6 henkilön kylpytynnyri. Kylpytynnyriä voi käyttää myös talvella. Lähimpään naapuriin on matkaa 700 metriä, joten mökki sopii hyvin saunailtojen viettoon. Piha on tilava, joten sinne sopii vaikka asuntovaunuja, asuntoautoja ja telttoja. Pihalla on nuotiopaikka.
Iin keskustasta matkaa on n. 6 km.

Astioita ei ole, ruokailu tapahtuu kertakäyttöastioista, sisältyvät vuokrahintaan. Muutamia kattiloita ja paistinpannu löytyy. Mökissä on kamiina, TV, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jenkkijääkaappi pienellä pakastimella, 2 -levyn pöytäliesi jossa myös pieni uuni. Myös kaasugrilli ja kaasupullo sekä nuotiossa käytettävä savustuspönttö ja muurinpohjapannu löytyvät.

Huom!
Huonekorkeus saunamökin tuvassa on vain 178 cm, saunassa ja eteisessä n. 185 cm. Saunassa ei ole suihkua ja vesi lämpenee ainoastaan kiukaassa olevassa vesisäiliössä, liedellä kattilassa tai vedenkeittimellä. Käytettävissä ainoastaan ulko-WC. Mökin lämmitys tapahtuu kamiinalla sekä sähköpattereilla. Nelostielle on matkaa 100 metriä joten tien ääniä kuuuu pihaan.

Kaikki hinnat sisältävät kertakäyttöastioiden, polttopuiden sekä kylpytynnyrin käytön.

Mökki on kylmillään ja omatoimimökkeilijä hoitaa työt itse: mökin lämmitys, tynnyrin täyttö ja lämmitys ovat tällöin mökkeilijän tehtävänä, käyttö opastetaan sähköpostissa toimitettavissa sekä mökistä löytyvissä ohjeissa. Tynnyrin täyttöaika on n. 0,5 h, lämmitysaika n. 3 h.
Erikseen sovittaessa, eri maksusta, tynnyri ja mökki voidaan lämmittää valmiiksi, sovi tästä hyvissä ajoin etukäteen.

Ilman kylpytynnyrin käyttöä yhden vuorokauden hinta on 70 e / vrk, 2 vrk 100 e, sen jälkeen 40 e / vrk. Loppusiivous ei sisälly näihin hintoihin, sen voi tilata erikseen hintaan 40 e.

Paikat tulee järjestää sekä huolehtia roskat roska-astiaan. Saapumis- ja lähtöajat ovat viitteellisiä ja niistä voidaan neuvotella.

Soita, lähetä tekstiviesti tai sähköpostia, niin sovitaan vuokrauksesta! Voit tehdä varauksen Netti Mökistä, löytyy ID:llä 8091.

Vesi kannattaa vaihtaa kylpytynnyriin päivittäin hygieniasyistä.

Vaikka vuodepaikkoja ei ole paljoa, ei henkilömäärää ole rajoitettu mutta 4 hlö ylittyessä siitä on sovittava erikseen. Myös juhlien järjestämisestä on sovittava erikseen.

Pihapiiri sopii hyvin myös juhlien järjestämiseen. Juhlateltta on vuokrattavissa pystytettynä pihaan. Teltan koko on 5 x 8 m. Tarvittaessa löytyy myös n. 100 litran jääkaappi. Pöytiä ja tuoleja on ehkä n. 20 hengelle, mutta ovat "eriparia".

Lemmikit ovat sallittuja, mutta veloitamme lemmikin tai lemmikkien tulosta 20 e normaalivuokran lisäksi.

Varaukset ja lisätiedot 040-5669715/Markku Sääskilahti, syotehuipunpuisto@gmail.com tai oheisesta varauskalenterista joka on ajan tasalla. Varauksen jälkeen lähetän sähköpostilla laskun sekä tietoa mökistä.

Syksyllä voit hankkia vesilintulupia merelle http://www.iinmetsastysyhdistys.fi/, muu metsästys onnistuu ainoastaan jäsenen vieraana. Marjametsät ovat vieressä. Soutuveneen vuokraus on myös mahdollista.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja