Olli Karppinen
Torin käyttäjä kesäkuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (58)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Kaukovainio
Scooby-Doo 2 - Monsterit vapaalla dvd
  • Scooby-Doo 2 - Monsterit vapaalla dvd
  • Scooby-Doo 2 - Monsterit vapaalla dvd
1 €

Scooby-Doo 2 - Monsterit vapaalla dvd

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 24 tammikuuta 20:42
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna.
Lue lisää
Lisätiedot
Kuvanmukainen hyväkuntoinen Scooby-Doo 2 dvd elokuva.
Levyssä muutama pieni naarmu, ei vaikuta katsomiseen.

Jinkies! Näin paljon hirviöitä ei ole koskaan ennen ollut koolla! Kun tämä porukka yhdistetään Scooby-Doon ja muiden Mysteeri Oy:n jäsenten kanssa, on kasassa resepti koko perheen hupiannokseen!

Naamioitu roisto aiheuttaa hävitystä Coolsvillen kaupungissa käyttäen hirviölaitetta, joka luo todellisia kopioita Mysteeri Oy:n aikaisemmista vastustajista, kuten Kymmentuhantisesta volttihaamusta, Hirviöhattarasta, Luurankolasseista ja Lentoliskohirviöstä. Fred (Freddie Prinze Jr.), Daphne (Sarah Michelle Gellar), Shaggy (Matthew Lillard), Velma (Linda Cardellini) ja Scooby-Doo ryhtyvät tutkimaan hirviöiden ilmaantumista, mutta Shaggy ja Scooby alkavat epäillä omaa rooliaan Mysteeri Oy:ssä. He haluavat todistaa etsivän taitonsa, ja aina nälkäinen kaksikko keksiikin salaisen suunnitelman jonka avulla he aikovat ratkaista arvoituksen kahdestaan. Selvittääkö jengi haastavimman tapauksensa? Seth Green, Alicia Silverstone ja Peter Boyle liittyvät mukaan mielettömään hirviöhulinaan! Katso sinäkin!

Ostaja maksaa postikulut. Maksu tilille ja dvd postiin. Nouto on myös mahdollinen.