elma
Torin käyttäjä elokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (819)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Haapalehto
Seppo Lappalainen : Miljoonamiesten suku
  • Seppo Lappalainen : Miljoonamiesten suku
3 €

Seppo Lappalainen : Miljoonamiesten suku

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 9 lokakuuta 09:24
Kunto: Hyvä
Toimitustapa:
Lähetys
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun kaupat on sovittu, kerro myyjälle vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, toimipisteeseen vai kotiinkuljetettuna. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Seppo Lappalainen - Miljoonamiesten suku
Sidottu kansipaperein (kovakantinen)
WSOY 1972
Sivumäärä 294 (2)

Jouhevaa tarinaa maalaiskylän elämästä. Yläpihan miehet ja naiset kertovat; juttuja ajoilta ennen sotia, sodasta, sodan jälkeen. Kekkosen aikaan. Siihen mahtuu rauhaa ja häikkäaikaa, pureutumsta maatyöhön, häitä ja hautajaisia. Muistoja kulassiajoilta, sotarintamilta, kovista urakoista, perintömaariidoista. Maailma muuttuu, mutta tässä herrautuvassa maailmassakin tarvitaan talonpoikaa. Seppo Lappalainen on uskollinen maaseudun kuvaaja, maaseudun asujain tulkki. Verevän maanläheinen kerronta tuo eteemme katoamassa olevan suomalaisen maaseudun . Siihen liittyvän pienen haikeudentunteen vie pois aito, riehakas kansanhuumori.
Kirjassa yllättää muistokuvien rikkaus ja aitous. Koko ajan tuntee, että kirjoittaja ei pane omiaan, vaan kertoo siitä, mitä on tapahtunut. Lappalainen kykenee kiistattomasti todistamaan miten monimuotoinen ja ilmeinen maalaiselämä todellisuudessa on (lieveteksti)

haku; Seppo Lappalainen Miljoonamiesten suku