Seija Kaakinen
Torin käyttäjä joulukuusta 2016
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Metsokangas
Vuokontie 52
20 000 €

Siirtolapuutarhamökki, Äimärautio, Oulu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 6 maaliskuuta 17:56
Huoneita: 1 Pinta-ala: 15 m²
Lisätiedot
Myytävänä viehättävä, valoisa ja vaalea siirtolapuutarhamökki suositulta Äimäraution siirtolapuutarha-alueelta, vain 3,5 km pyöräilymatkan päässä Oulun keskustasta. Väljä ja valoisa 293 m2 piha, jota ei ole täyteenistutettu: korkea pensasaita pihan ympärillä, muutamia pensaita keskempänä. Rauhallinen ympäristö ja mukavia naapureita. Hyvin tilaa omille puutarhaunelmillesi!

Puurakenteinen ja huopakattoinen n. 15 m2 + parvi mökki sisältää valoisan tuvan, sähköliedellä ja jääkaapilla varustetun keittokomeron, makuuparven kahdelle ja ulkokautta kuljettavan varaston ja käymälän. 1948 rakennettu mökki on keskinkertaisessa kunnossa: maalipinnoissa on kulumisen merkkejä, puuliesi ei ole toimintakunnossa, yhdessä ikkunalasissa on halkeama. Pienellä remontilla tästä saa loistavan. Mökin sivussa oleva kuivikekäymälä on hieman kenossa. Itse mökki on silmämääräisesti suorassa. Hinnassa on huomioitu se, että maa on vuosien mittaan painunut ja mökkiä olisi hyvä nostaa. Lähellä olevasta huoltorakennuksesta löytyy suihkut, vesivessat yms. Mökin pihassa on myös oma vesipiste. Mökissä on sähköt.

Pihalla on leikkimökki, joka käy myös varastoksi. Hyvä ruohonleikkuri ja trimmeri sekä pihakalusteet, keinu mukaan lukien, sisältyvät hintaan. Tuvassa näkyvät antiikkikalusteet eivät sisälly hintaan.

Tällaisia on harvoin tarjolla. Tule tutustumaan ja ehdi nauttimaan puutarhatunnelmasta jo tänä kesänä!

Hintapyyntö: 20 000 e. Ostaja maksaa varainsiirtoveron. Vuotuisia kuluja: palstan vuokra 199,77 e, siirtolapuutarhayhdistyksen jäsenmaksu 100 e, yhteisötyömaksu 100 e tai vaihtoehtoisesti osallistuminen talkootöihin.

YHTEYDENOTOT VAIN PUHELIMITSE.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja