Sisustustakka Cavalli Optimyst savuefekti
  • Sisustustakka Cavalli Optimyst savuefekti
  • Sisustustakka Cavalli Optimyst savuefekti
  • Sisustustakka Cavalli Optimyst savuefekti
1 190€ 1 395€

Sisustustakka Cavalli Optimyst savuefekti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 marraskuuta 13:55
Lisätiedot
so Cavalli Optimyst on sisustustakka (sähkötakka), jossa erittäin aidon näköinen savuefekti toteutetaan valolla ja vesihöyryllä!

Tuote on valmiiksi koottu, takka asennetaan sopivaan tarkoitettuun tilaan ja se on heti käyttövalmis. Sisustustakassa on lämmitystoiminto, jonka voi kytkeä halutessaan päälle. Lämmitysteho säädettävä 1000/2000W ja lämmitys ja liekki erikseen kytkettävissä.

Tämä OptiMyst sähkötakka tarjoaa takkatulen loimua ja lämpöä hormittomiin asuntoihin! Tyylikäs isokoinen takkamantteli. Erittäin realistinen OptiMyst 3D liekki ja savuefekti, lisäksi tehokas lämmitystoiminto. Takka on myös turvallinen ja näyttävä lisälämmitin.

Erittäin vaikuttava OptiMyst 3D liekki ja savuefekti vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. OptiMyst teknologia jonka avulla on 3D liekkiefekti toteutettu vesihöyrytoiminnolla. Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle ja se on helppo täyttää. Liekin voimakkuus on portaattomasti säädettävä. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Vesihöyry parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää terveyttä. Turvallinen ja terveellinen! Kaukosäädin mukana. Ohjauspaneeli myös takassa. Sisustustakassa on suositeltava käyttää vain suodatettua tai pullovettä.

Norm. hinta 1590,00e
Rahtikulut 29,00e
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja