Sisustustakka Gisella
  • Sisustustakka Gisella
  • Sisustustakka Gisella
  • Kartta
319€ 359€

Sisustustakka Gisella

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 maaliskuuta 15:15
Erittäin tyylikäs Gisella sisustustakka (sähkötakka) pohjoismaiseen tyylin sopivalla manttelilla, Valmis sähkötakkakokonaisuus jossa aito Optiflame® liekki ja lämmitystoiminto luovat yhdessä tunnelmaa.

Sähkötakkaa varten ei tarvita hormia, joten se voidaan asentaa tilaan, mihin normaalia tulisijaa ei voida asentaa, kuten kerrostaloon. Takan paikkaa voi halutessaan vaihtaa huoneesta toiseen. Ja jos tulee muutto, sähkötakka lähtee tietenkin mukaan. Se on myös siisti, ei tuhkaa eikä tuota hajua.

Lämmitystoiminto 750/1500W, sisäänrakennettu lämpöpuhallin. Lämmitystehon säätö, lämmitystoiminto ja liekkiefekti myös erikseen kytkettävissä. Ohjauskytkimet laitteessa turvallinen ylikuumenemissuoja

Optiflame vilkkuva ja liikkuva kuten todellinen takkatuli.
Tunnelmallinen liekkitoiminto voi olla päällä myös ilman lämmitintä Tuote on täysin huoleton ja käyttäjän kannalta vaivaton.

Optiflame peili-yksiköt on kiinnitetty ympyränmuotoiselle alustalle, ja ne luovat mahdollisimman leveän heijastuksen ympäristöön. Alustan pyöriessä valo taittuu ja heijastuu epäsäännöllisesti luoden näin tuliliekki-efektin. Tuodakseen esiin liekin aitoutta, on liekin tausta tumma ja valaistuksen sijainti on alhaalla (pitkä-ikäiset RGB LED lamput). Valo-efektin sähkönkulutus on yleensä vain normaalin sisävalaisimen verran. Liekin intensiivisuus ja lämmitystoiminto ovat säädettävissä joissakin malleissa, ja kytkettävissä erikseen melkein kaikissa malleissa. Sähkötakkojen lämmitysteho on yleensä noin 750/1500 tai 1000/2000 W. Lämpöpuhallin jakaa lämpöä tasaisesti asuintilaan, jolloin asuintila lämpiää nopeammin ja tehokkaammin. Lämmitystapa on käytännössä sama mikä lämpöpuhallin lämmittimissä.

Tämä ja monta muuta sisustustakkaa ovat esillä Oulussa osoitteessa Kallisenhaara 3.

Norm. hinta 399,00
Toimituskulut kotiisi 0,00
Nouto Limingasta 0,00