Sisustustakka Verdi Optimyst savuefekti
  • Sisustustakka Verdi Optimyst savuefekti
  • Sisustustakka Verdi Optimyst savuefekti
  • Sisustustakka Verdi Optimyst savuefekti
1 290€ 1 395€

Sisustustakka Verdi Optimyst savuefekti

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 marraskuuta 22:12
Lisätiedot
so ja näyttävä Verdi Optimyst on sisustustakka (sähkötakka), jossa erittäin aidon näköinen savuefekti toteutetaan valolla ja vesihöyryllä!

Tämä OptiMyst sähkötakka tarjoaa takkatulen loimua ja lämpöä myös hormittomiin asuntoihin! Tyylikäs isokoinen takkamantteli, jonka korkeus on 143 cm. Erittäin realistinen OptiMyst 3D liekki ja savuefekti, lisäksi tehokas lämmitystoiminto, jonka voi erikseen kytkeä tarvittessa päälle. Takka on myös turvallinen ja näyttävä lisälämmitin.

Erittäin vaikuttava OptiMyst 3D liekki ja savuefekti vesihöyryllä kostuttaa ilmaa. OptiMyst teknologia jonka avulla on 3D liekkiefekti toteutettu vesihöyrytoiminnolla. Vesisäiliö on laitteessa piilotettu tulisijan alle. Liekkien intensiivisuus säädettävä. Liekki käyttäytyy kuten aito tuli, mutta se ei polta eikä ole kuuma. Vesihöyry parantaa huoneilmaa, poistaa sähköisyyttä ja edistää terveyttä. Turvallinen ja terveellinen! Kaukosäädin mukana. Ohjauspaneeli myös takassa. Sisustustakassa on suositeltava käyttää vain suodatettua tai pullovettä

Lisätiedot verkkokaupastemme!

Norm. hinta 1590,00e
Rahtikulut 29,00e
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja