Sisustustakka north polar taustavalolla
  • Sisustustakka north polar taustavalolla
  • Sisustustakka north polar taustavalolla
299 €

Sisustustakka north polar taustavalolla

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 helmikuuta 10:44
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/sisustustakka-north-polar-taustavalolla-lumoavaa-tunnelmaa-tarjoava-sahkotakka-/6438168105109/?keywords=6438168105109

North Polar sisustustakka lämmittimellä sekä kauniilla scandinaavisella muotoilulla, aidon tuntuisella "tulipesällä" jotka yhdessä tarjoaa lumoavaa tunnelmaa sekä aidontuntuista takkatunnelmaa.

Valmiiksi kasattu laajoilla ominaisuuksilla varustetussa North Polar takassa on poikkeuksellisen aidontuntuinen liekehtivä liekki säätöominaisuudella, tyylikäs taustavalaisu jokaiseen hetkeen tarjoten useampia värivaihtoehtoja aina raikkaasta sekä tunnelmallisista sävyistä perinteiseen pelkkään takkatuli toimintoon. Helppokäyttöinen kaukosäädin jolla ohjataan selkeää digi-näyttöä, näyttö himmenee itsestään kaukosäätimen käytön jälkeen, säädettävissä lämpötila, liekkiefektin voimakkuus sekä 10 eri ajastustoimintoa.

North Polar uutuus-sähkötakka tuo tunnelmaa ja lämpöä huoneeseen kuin huoneeseen ilman savuhaittoja. Turvallinen, aitoa hehkuvan puun palamista jäljittelevä sisustustakka sopii täydellisesti niin kodin eri tiloihin kuin myös yleisiin tiloihin tunnelmantuojaksi. Nauti viilenevistä ilmoista ja vaikka päiväunista turvallisesti takan lämmössä!

Sisustustakka on myös erittäin turvallinen, sillä se ei tuhkaa eikä tuota savun tuoksua huonetilaan. Lisäksi sähkötakka ei tarvitse hormia toimiakseen, joten sen voi asentaa lähes minne vain! Sähköinen takka sopii täydellisesti mm. kotiin makuuhuoneeseen ja oleskelutiloihin, kerrostalohuoneistoihin, yleisiin tiloihin oleskelunurkkauksiin, virastoihin, hotelleihin ja vanhainkoteihin. Lisäksi takan paikkaa voi vaihtaa huoneesta toiseen, sillä sitä on helppo ja kevyt siirrellä. Sähkötakka tuo aitoa takkatunnelmaa ja se sopii myös hyvin mökeille sekä lasitetulle parvekkeelle.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja