Smartia Autokatos I2
  • Smartia Autokatos I2
  • Smartia Autokatos I2
  • Smartia Autokatos I2
  • Smartia Autokatos I2
  • Kartta
5 290 €

Smartia Autokatos I2

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 maaliskuuta 11:18
Pinta-ala: 36 m²
Lisätiedot
Yhden auton autokatos. Tämä malli on toimiva ja käytännöllinen perus autokatos. Katokseen mahtuu hyvin kookkaampikin henkilöauto säältä suojaan. Valitse pakettiin haluamasi sisältö. Toimitussisältö määrätyy valintojesi mukaan. Katso täydellinen toimitussisältö PDF -tiedostosta.

Smartia autotallit ja katokset toimitetaan erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-cut toimituksena. Runkotolpat sekä ikkuna- ja oviaukkopuut on valmiiksi määrämittaan leikattu, lovettu ja merkitty omalla numerosarjalla. Jokaisen runkopuun oma numerosarja löytyy myös rakennekuvista, joten tärkeä runkorakentamisen vaihe on helppoa ja pystytys on nopeaa.

Kaikki rakennuksessa käytettävä materiaali on varmasti laadukasta. Muun muassa kaikki ulkovuoripaneelit ovat 23mm vahvoja sydänpuustä höylättyjä paneeleita. Runkolankut, koolauspuut ja ruoteet ovat mitallistettuja höyläpintaisia tuotteita, jotka takaavat mielyttävän rakennus kokemuksen ja varmasti suorat rakenteet.

Kaikkia Smartia autokatoksia ja talleja on mahdollista myös muokata omien mittatarpeiden mukaan. Myös omien kuvien, toiveiden tai suunnitelmien mukaiset piharakennukset saatte meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Näin pystytään varmistamaan juuri sinun tarpeisiisi ja tonttiisi sopivan mittainen ja mallinen yksilöllinen piharakennus.

Kauppahintaan kuuluvat nimiöidyt rakennuslupakuvat, myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa tallin osalta (vaaditaan DWG- muotoinen voimassa oleva asemapiirros). Lupakuvat toimitetaan postitse kaupanteon jälkeen.

PYYDÄ TÄSTÄ MALLISTA HUIPPU TALVITARJOUS! VÄLTÄ KEVÄÄN KIIRE JA TEE PÄÄTÖS TALVELLA. LAITA RAKENNUSLUPAHAKEMUS HYVISSÄ AJOIN JA NÄIN VARMISTAT KEVÄÄN PARHAAN TOIMITUSAJAN!

Tarkemmat mitat ja kuvat löydät verkkokaupastamme tai soittamalla suoraan meidän tallikauppiaille:

jukka.jantti@smartia.fi / 046 851 2340
harri.kalliokoski@smartia.fi / 050 414 0331