Smartia Autotalli D2
  • Smartia Autotalli D2
  • Smartia Autotalli D2
  • Smartia Autotalli D2
8 390 €

Smartia Autotalli D2

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 marraskuuta 22:23
Pinta-ala: - Osoite: -
Lisätiedot
Päädystä ajettava kahden auton autotalli ja varasto yhdistelmä. Talliin mahtuu kaksi ajoneuvoa ja erillinen varasto tarjoaa säilytystilaa esimerkiksi kausitarvikkeille tai vaikka työkaluille.

Smartia autotallit ja katokset toimitetaan korkealaatuisista materiaaleista erittäin pitkälle suunniteltuna Pre-cut toimituksena. Runkotolpat sekä ikkuna- ja oviaukkopuut on valmiiksi määrämittaan leikattu, lovettu ja merkitty omalla numerosarjalla. Jokaisen runkopuun oma numerosarja löytyy myös rakennekuvista, joten tärkeä runkorakentamisen vaihe on helppoa ja pystytys on nopeaa.

Valitse pakettiin haluamasi sisältö. Toimitussisältö ja hinta määräytyy valintojesi mukaan. Autotalli toimitetaan rakennuspaikalle Pre-cut määrämittaisena pakettitoimituksena. Katso täydellinen toimitussisältö PDF -tiedostosta.

Kauppahintaan kuuluvat nimiöidyt rakennuslupakuvat, myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa tallin osalta (vaaditaan DWG- muotoinen voimassa oleva asemapiirros). Lupakuvat toimitetaan postitse kaupanteon jälkeen.

Kaikkia autotalli ja katos malleja voidaan myös vapaasti muunnella mittojen, huonekorkeuden, ovien, ikkunoiden ulkoverhouksen, katemateriaalin jne. osalta. Myös omien kuvien, toiveiden tai suunnitelmien mukaiset piharakennukset saatte meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Näin pystytään varmistamaan juuri sinun tarpeisiisi ja tonttiisi sopivan mittainen ja mallinen yksilöllinen piharakennus. Pyydä rohkeasti yksilöllinen tarjous valmismalli muutoksista tai tallitoimituksesta omien kuviesi sekä luonnostesi pohjalta.

PYYDÄ TÄSTÄ MALLISTA TARKEMPI NETTOTARJOUS! LASKEMME MYÖS JÄRKITARJOUKSEN ANTAMILLANNE MITOILLA!

AUTOTALI D2: HAVAINNEKUVAN PERUSTIEDOT (MITAT HELPOSTI MUUNNELTAVISSA)
- Kokonaispituus: 9200 mm
- Kokonaisleveys: 6500 mm
- Rakennusala: 59,80 m2
- Tallin huoneisto-ala: 38,5 m2
- Varastojen huoneisto-ala: 14 m2
- Huonekorkeus: 2480 mm
- Kattokaltevuus: 1:2,5 (21,8°)
- Runkovahvuus: 147 mm, lujuusluokiteltu

Toimitusaika noin 4 viikkoa.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja