Smartia Halli A8
  • Smartia Halli A8
  • Smartia Halli A8
  • Smartia Halli A8
  • Smartia Halli A8
  • Smartia Halli A8
20 890 €

Smartia Halli A8

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 26 marraskuuta 22:05
Pinta-ala: - Osoite: -
Lisätiedot
Tämä halli monipuolistaa käyttömahdollisuudet, sillä halliin pystyy ajamaan sekä päädystä että sivusta. Hallin sisällä on erillinen toimisto ja wc.tila Halli tarjoaa suojaa ja säilytystilaa isommillekin työkoneille ja ajoneuvoille sekä mahdollistaa puuhastelun ja remontoinnin kuivissa sisätiloissa.

Smartia hallit toimitetaan korkealaatuisista materiaaleista erittäin pitkälle suunniteltuna pre-cut -toimituksena. Runkotolpat sekä ikkuna- ja oviaukkopuut on valmiiksi määrämittaan leikattu, lovettu ja merkitty omalla numerosarjalla. Jokaisen runkopuun oma numerosarja löytyy myös rakennekuvista, joten tärkeä runkorakentamisen vaihe on helppoa ja pystytys on nopeaa.

Valitse pakettiin haluamasi sisältö. Toimitussisältö ja hinta määräytyy valintojesi mukaan. Halli toimitetaan rakennuspaikalle pre-cut määrämittaisena pakettitoimituksena. Katso täydellinen toimitussisältö PDF -tiedostosta.

Kauppahintaan kuuluvat nimiöidyt rakennuslupakuvat, myös asemapiirros päivitetään tarvittaessa hallin osalta (vaaditaan DWG -muotoinen voimassa oleva asemapiirros). Lupakuvat toimitetaan postitse kaupanteon jälkeen.

Kaikkia hallimalleja voidaan myös vapaasti muunnella mittojen, huonekorkeuden, ovien, ikkunoiden, ulkoverhouksen, katemateriaalin jne. osalta. Myös omien kuvien, toiveiden tai suunnitelmien mukaiset hallit, piharakennukset ja autotallit saatte meiltä kilpailukykyiseen hintaan. Näin pystytään varmistamaan juuri sinun tarpeisiisi ja tonttiisi sopivan mittainen ja mallinen yksilöllinen piharakennus. Pyydä rohkeasti yksilöllinen tarjous valmismalli muutoksista tai hallitoimituksesta omien kuviesi sekä luonnostesi pohjalta.

PYYDÄ TÄSTÄ MALLISTA TARKEMPI NETTOTARJOUS! LASKEMME MYÖS JÄRKITARJOUKSEN ANTAMILLANNE MITOILLA!

HALLI A3 HAVAINNEKUVAN PERUSTIEDOT: (MITAT HELPOSTI MUUNNELTAVISSA)
- Kokonaispituus: 14901 mm
- Kokonaisleveys: 10127 mm
- Rakennusala: 150,9 m2
- Hallin huoneisto-ala: 139,0 m2
- Huonekorkeus: 4000 mm
- Kattokaltevuus: 1:3 (18,4°)
- Runkovahvuus: 48x147
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja