TIG HITSAUSINVERTTERI 200EX , Kotiintoimitus 9,90e
  • TIG HITSAUSINVERTTERI 200EX , Kotiintoimitus 9,90e
  • Kartta
990 €

TIG HITSAUSINVERTTERI 200EX , Kotiintoimitus 9,90e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 31 lokakuuta 08:34
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/tig-hitsausinvertteri-200ex-ac-dc-230v-pulssitig-alumiinille--raud-tig-200a/997700164746/

TIG HITSAUSINVERTTERI 200EX AC/DC - Pulssitig alumiinille / raudalle TIG 200AHuippulaadukas tig hitsauskone ammattilaisille, metallipajoille, teollisuuteen kuin myös harrastajille!

Tigissä käytetään 32-bitin mikroprosessoria mikä antaa joustavuutta ja tämän ansiosta valokaaren vakaus on paljon parempi kuin tavallisissa tig hitsuskoneissa.

Tämä malli on erittäin pitkän teollisuus ja insinööri työn tulosta, kaikki komponentit sisällä on erittäin laadukkaita. Käytetään samoja komponentteja kuten monissa maailman huippumerkeissä esim. siemens, delphi, shneider electric ym.

Tämän hitsauskoneen AC/DC ja pulssi tig ominaisuudet on kehitetty huippuunsa 100% tarkalla ohjelmistolla, pulssi toiminto sekä vaihtovirralla AC ja tasavirralla DC.

Muuntaja on hitsaus ja plasmakoneiden parhaimmistoa sillä IGBT tekniikka mahdollistaa jopa 15% paremman tehon mitä vastaava invertteri muuntaja.

Kattavat etupaneeli säädöt mahdollistaa mm. virta, herkkyys, taajuus säädöt sekä monia muita säätö ominaisuuksia

Tehokkaan tekniikan ansiosta helppo hitsata lähes kaikkia materiaaleja teräs, alumiini, rst, chromymoly, titaani ym.

Tehokas HF sytytys takaa helpon syttymisen niin TIG hitsauksessa kuin puikko hitsauksessakin.

Pakettiin sisältyy: Tig hitsauskone, tigpoltin kaapeli 4metriä (kaasujäähdytetty), maakaapeli 300A 3metriä, puikkohitsaus kaapeli 3metriä sekä tighitsauskaapelin varustesarja.