Ulla Niemelä
Torin käyttäjä lokakuusta 2020
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Pohjanmaa
Ii, Kuivaniemi Keskus
-

Tasokas mökki Pohjois-Pohjanmaa /Kuivaniemi

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 4 lokakuuta 16:52
Osoite: - Nukkumapaikkoja: -
Pinta-ala: 65 m²
Lisätiedot
HOX! Nopeat lähdöt ale hinnoin. Pe 16.4- su 18.4.2021 sis. paljun käytön 300. Kysy tarjousta viikolle 16:sta haluamallesi ajalle

Etsitkö paikkaa jonne pääset arjen kiireitä "karkuun"? Jossa on omaa rauhaa mutta palvelut lähellä. Pääset kalastamaan suoraan pihasta tai vaikkapa moottorikelkkailemaan. Mikäli tykkäät leipoa niin täällä sinulla on mahdollisuus leipoa mahtavalla leivinuunilla rieskaa taikka mitä tahansa mitä mieleen juolahtaa. Tämä uuni varaa lämpöä useamman päivän. Mökistä löytyy myös puuhella ja varaava takka. Mikäli haluat päästä helpolla löytyy sähköhella ja uuni, sekä mikro.

Vuokrattavana on tasokas mökki Luujoen varrella, Kuivaniemessä. Tänne mökkiin tulee vesi ja sähköt löytyy. Mökki sijaitsee ihan joen varrella ja ikkunasta saatkin ihastella joen kuohuntaa.

Mökissä on 65 neliötä. 2mh+olohuone, keittiö, sisä wc ja suihku. Makuupaikat 6 henkilölle ja matkasänky löytyy tarvittaessa. Täällä voit pestä pyykkiä ja astioitakaan ei tarvitse käsin tiskata. Pihan aitta rakennus ei vielä käytössä.

Pihapiirissä idyllinen ulkosauna, jossa vesi lämpiää sähköllä toimivalla vesipadalla. Saunassa puukiuas. Mikäli haluat viettää lomasi paljussa istuskellen, saat paljun käyttöösi lisämaksusta (palju valmiiksi täytetty, tyhjennyksen ja pesun huolehtii omistaja).

Mökistä löytyy perus tarvikkeita (wc-paperi, talouspaperi, mausteita, pyykinpesuaine jne.). Mikäli et halua kantaa mukanasi liinavaatteita ja pyyhkeitä, saat ne myöskin lisämaksusta käyttöösi.

Tänne pääsee autolla pihalle saakka ja mahtuu useampikin auto, peräkärry tai miksei asuntovaunukin. Talvella tiet aurataan joten talvellakin pääsee.

Minimi vuokraus aika 2vrk. Hinnat: 95e/vrk , 4vrk hintaan 350e , viikko 600e.

Paljun vuokra 150e (sisältää veden valmiiksi täytettynä, klooritabletin, ja lämmityspuut).
Liinavaatteet ja pyyhe 10e /henkilö.

Sinulla on mahdollisuus ostaa myös siivous, osittain siivous 50e ja täyssiivous 110e.

Etäisyydet : Kuivaniemen palvelut (Sale, nosto-automaatti, apteekki, ravintola n.15km). Nelosparkki abc n. 16km. Iin keskusta n. 49km. Oulu n. 85km.
Ranua n. 104km. Tornio n. 75km

Hakusanat: mökki , pohjois-pohjanmaa, Ii,Kuivaniemi , tasokas mökki,