Työpöytä, tietokonepöytä
  • Työpöytä, tietokonepöytä
  • Työpöytä, tietokonepöytä
20€ 30€

Työpöytä, tietokonepöytä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 8 kesäkuuta 01:08
Lisätiedot
Vanha ja siro.

Avasimme toisen käytettyjen huonekalujen liikkeen Siljonkatu 73.seen (Heinäpäähän) Tervetuloa tutustumaan!

Jos sinulla on ylimääräisiä huonekaluja, varaston tyhjennys, muutto, tai kuolinpesä niin ota yteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

Liikkeessämme on yli 600 huonekalua sekä tilaa 1000m2. Tuotteitamme voi tulla katsomaan Raksilan marketeille Sale24h yläkertaan.

TYKKÄÄ FACEBOOK SIVUSTAMME JA SEURAA, päivitämme uusia tuoteita jokapäivä.

OLEMME AVOINNA:
ark 12-17
la 11-15

jos et millään kerkeä käymään aukioloaikoina voimme tehdä poikkeuksen ja tulla käymään aukioloajan ulkopuolella. Soita tai kysy lisää puhelimitse tai sähköpostilla!

Meillä on saa myös kotiinkuljetuksen. Meillä on kaksi kantajaa ja huonekalut kannetaan kotiovelle asti tai sisään paikalleen. Hinta alkaen 30
Viemme myös 10-20 euron lisämaksusta vanhat huonekalusi kaatopaikalle!

Tietoa Siljonkadun liikkeestä:

Olemme avoinna:
Ma-Pe: 12.00-19.00
La: 11.00-17.00
Su: 14.00-16.00
(Jos et millään pääse aukioloaikoina niin voit soittaa tai laittaa sähköpostia niin voimme käydä myymässä huonekaluja myös aukioloaikojen ulkopuolella)

Siljonkadun liike eroaa siten toisesta myymälästämme että se on pienempi ja kaikki myymämme huonekalut ovat Merkkituotteita, udenveroisia, laadukkaita, huippukuntoisia. suuntaus on: desing, antiikki ja retro, moderni huonekalu ja siustustyyli

Löydät kaikki ilmoituksemme tori.fi sivustolta. Kirjoita hakukenttään SILJONKATU - klikkaa ilmoitus auki ja kaikki myynnissä olevat kohteet käytetyt huonekalut ja kuljetus
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja