490 €/vko

Upea Kelomökki järven rannalla Rukalla

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 2 helmikuuta 08:12
Osoite: Hakojärventie 3 Nukkumapaikkoja: 4
Pinta-ala: 35 m²
Lisätiedot
Viihtyisä romantiikkaa henkivä kelomökki upealla paikalla mäntykankaalla kauniin Hakojärven rannalla! Uudistettu kauttaaltaan kelomökin hengessä moderniksi ja viihtyisäksi! Mökki on kuin karkki, joka huokuu historiaa, muuta on myös tyylikäs!

Täällä on kaikki mitä lomaltasi voisit toivoa; Rukalle 6 km, hiihtolatu 100 m päässä, kelkkareitti 200 m päässä, OMA KAUNIS RANTA laitureineen/nuotiopaikkoineen ja mikä ehkä tärkeintä, upeat maisemat Konttaisen ja Valtavaaran katveessa. Täydellinen paikka monipuoliseen luonnossa liikkumiseen ja miksei ihan vaan rauhoittumiseen.
Ruka muutaman minuutin päässä tarjoaa mahdollisuudet kaikenlaiseen vauhdin pitoon.
Mökki 35 m2 on oikea tilaihme, alkovissa parisänky ja olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Luonnonkivi avotakka takaa tunnelman ja löylyt saadaan puukiukaasta. Länsi-terassilta voit katsella, kuinka aurinko laskee Hakojärven taakse !
Puusauna, kylpyhuone, jossa wc ja suihku, iso tuulikaappi. Täysin uusitussa keittiössä kattava koneistus ja astiastot. CD/radio,taulu-tv tuvassa. Oma soutuvene, laituri, patio ja kuivia polttopuita liiterissä. Kaikki mikä mahdollistaa laadukkaan lomailun.
Loppusiivouksen saa tehdä itse tai tilata 90 euroa/siivous.

LISÄÄ TIETOA JA KUVIA:hakojarvenkelomajat.fi