Harri
Torin käyttäjä elokuusta 2019
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Hiukkavaara
Uudet liiketilat heti vapaana
  • Uudet liiketilat heti vapaana
  • Uudet liiketilat heti vapaana
  • Uudet liiketilat heti vapaana
  • Uudet liiketilat heti vapaana
  • Uudet liiketilat heti vapaana
  • Uudet liiketilat heti vapaana
1 380 €/kk

Uudet liiketilat heti vapaana

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 1 elokuuta 10:49
Pinta-ala: 138 m² Huoneita: -
Talotyyppi: - Rakennusvuosi: -
Asumismuoto: - Vakuus: -
Maakunta: Pohjois-Pohjanmaa Alue: Hiukkavaara
Kunta: Oulu Osoite: -
Lisätiedot
Vuokrattavana uusi 138 m2 liiketila KOY Rusko Business Park 3 osoitteesta Liuskekuja 3 LT 4 Oulu. Toimitilat on tyylikkäät ja viihtyisät sekä isot varastotilat, myös tuotannolliseen liiketoimintaan huipputilat. Liiketilaan kuuluu verkkoaidalla rajattu takapiha. Lisäksi liiketilaan kuuluu oma käyttöalue etupihalla (esim. kontille tai lisäautopaikoille) ja 2 lämpötolpalla varustettua autopaikkaa.

Erittäin tyylikkäät liiketilat, joissa on täyskorkea 35 m2 hallivarasto nosto-ovella, 2 toimistohuonetta (3 työpistettä) ja neuvottelutila. Lisäksi täyskorkea olohuone ja keittiötila sekä laatoitettu pesuhuone/wc. Tyylikäs ja hyvin varusteltu keittiö ja portaat lasikaiteilla. Liiketila on varustettu poikkeuksellisen kattavalla valaistus- ja sähkökalustusratkaisuilla.

Vuokraan kuuluu uudet laadukkaat sähköpöydät kolmeen työpisteeeen työtuoleineen, neuvottelukalusteet ja säilytysjärjestelmät.

Alakerrassa lattialämmitys, hallissa öljynerotuskaivo. Maalämpö kuuluu vuokraan, yläkerrassa varalta patterit. Sähkö oman sopimuksen mukaan. Liiketilat valmistuneet 22.5.2019

Vuokra tällä varustelulla poikkeuksellisen edullinen alle 10 euroa / m2 eli 1380 euroa + alv 24 %. Toiminnan pitää olla arvonlisäverovelvollista. Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan, lämmitys kuuluu siis vuokraan. Vuokravakuus 1 kuukauden vuokra.

Otathan rohkeasti yhteyttä!
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja