Ari
Torin käyttäjä helmikuusta 2016
Pohjois-Pohjanmaa
Pudasjärvi, Syöte
Ketunpolku 1 a
-

Uusi näköalahuoneisto Syötteellä

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 26 helmikuuta 17:51
Osoite: Ketunpolku 1 a Nukkumapaikkoja: Enemmän kuin 10
Pinta-ala: 115 m²
Lisätiedot
Talvikaudelle 2021 vapaata löytyy vielä huhtikuun keväthangille. Mökkiin on saatavilla etätyövarustus. Kysy!

Tasokasta loma-asumista syyskuussa 2020 valmistuneessa ainutlaatuisessa, nykyaikaisesti varustellussa hirsisessä näköalahuoneistossa. Huoneisto sijaitsee Suomen eteläisimmän tunturin Iso-Syötteen rinteessä laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Pääset lähtemään huoneiston pihasta metsäreittiä pitkin laskettelurinteeseen sekä voit myös palata metsäreittiä pitkin takaisin. Hiihtoladut, pyörä- ja patikkareitit sekä marjastusmaat ovat lähietäisyydellä. Tupakeittiön isoista ikkunoista ja näköalaterassilta voit nauttia Syötteen upeista maisemista. Näkymä avautuu alas Iso-Syötteen rinteeseen.

Tasokkaasti varustellussa mökissä on petipaikkoja 10+2. Laadukkaat Iittalan kahvi- ja ruoka-astiastot on mitoitettu 15 hengelle. Kesähelteisiin helpotusta tuo ilmalämpöpumppu.

Jos seurueesi on suuri, vuokraamalla paritalon molemmat päädyt voi tässä kokonaisuudessa majoittua 20 + 2 henkilöä. Kulku huoneistojen välillä tapahtuu näppärästi näköalaterassin kautta.

Mökki sopii monipuoliseen lomailuun ja myös etätyöhön. Etätyöpisteeltä avautuu upea tunturimaisema. Tullessasi etätöihin, vuokraan sisältyy työpöytä ja Martelan työtuoli. Mökissä on käytettävissä 100 Mbit/s nettiyhteys. Alueella on kattava kuuluvuus kaikilla matkapuhelinoperaattoreilla. Kysy tarjous pidemmästä vuokrauksesta kesälle tai syksylle.

Paritalon näköalahuoneisto on pinta-alaltaan 115 m2 ja kahdessa tasossa. Alakerta on 72 m2, jossa tupakeittiö 33 m2 + 3 mh (6 nukkumapaikkaa) + pesuhuone + sauna + erillinen wc + eteinen. Yläkerta on 43 m2, josta alle 160 cm tilaa on 29,5 m2. Yläkerta on jaettu kolmeen osaan, joista yksi on makuualkovi parisängyllä, keskellä iso oleskelutila ja toisessa päädyssä on kaksi yhdistettävissä olevaa runkopatjasänkyä sekä lasten sänky. Alakerran kahdessa makuuhuoneessa on parisänky (160 cm ja 180 cm) sekä yhdessä makuuhuoneessa erilliset yhdistettävissä olevat runkopatjasängyt.

Keittiön varusteet: astianpesukone, jääkaappi/pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin (MoccaMaster), vedenkeitin, leivänpaahdin, sähkövatkain, sauvasekoitin, tehosekoitin (blenderi), vohvelirauta, Iittalan ruokailu- ja kahviastiastot 15 hengelle, lasten astiasto, tarjoiluastioita.

Eteinen/kodinhoitovarusteet: pyykinpesukone, silitysrauta + silityslauta, kuivauskaappi, kuivausteline, runsaasti kaappi- ja naulakkotilaa.

Olohuoneen varusteet: TV 55" 4K, Tulikiven takka (takkapuut sisältyy aina vuokraan), langaton WiFi-verkkoyhteys.

Pikkulomalaisten varusteet: lastensänky, matkasänky, syöttötuoli, potta, lasten astiasto, pulkkia, liukureita ja rattikelkka, lautapelejä, lukemista, lapsiportti portaiden ylä- ja alapäässä, televisio yläkerrassa.

Huoneistossa on erittäin tilava lukollinen varasto, johon sopivat mäenlaskuvälineet, maastopyörät sekä muut harrastusvälineet.

Huoneistoon ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Autamme mielellämme onnistuneen loman järjestämisessä!

Ajantasalla olevan varauskalenterin löydät www. nettimokki .com mökki-ID 10570. Voit tehdä varauksen nettimökin varauskalenterista, puhelimitse, sähköpostitse tai whatsapilla. Huoneiston saapumisaika kello 17.00 ja luovutus kello 14.00.

Varausajat:
- Normaalivaraus min. 2 vrk (kysy 1 vrk)
- Juhannus min. 3 vrk
- Joulu / Uusivuosi
- Viikko 7 (varattu) vuokrataan sunnuntaista lauantaihin (6vrk)
- Viikot 8 (varattu) ja 9 (varattu) vuokrataan lauantaista lauantaihin
- viikko 10 (varattu) vuokrataan la-ke 4vrk (varattu) ja ke-su 4vrk (varattu) tai koko 8 vrk kerralla.
- Pääsiäinen min. 4 vrk (varattu).

Viikko varaukset mielellään muulloin SU-SU.
Voit varata myös yhden vuorokauden, jolloin hinta on hinnasto +20 eur.
Varausajat voidaan tarvittaessa sopia tilanteen mukaan. Kysy!

Ari Koivukangas
ari.koivukangas (at) gmail.com
Puh. 044 313 4027

ETÄISYYDET:

Hiihtolatu 400 m
Luontokeskus 4 km
Ravintola 2,5 km
Kauppa 2,5 km
Pikku-Syöte 5,5 km
Oulu 141 km
Helsinki 745 km
Rovaniemi 161 km
Kuopio 374 km
Joensuu 418 km
Vaasa 458 km
Jyväskylä 477 km
Tampere 627 km

( hakusanoja: näköalahuoneisto, huoneisto, mökki, Syöte, Iso-Syöte, Syötekeskus, tunturi, lappi, majoitus, loma, laskettelu, hiihto )

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin