KAUPPA
TUONTITUKKU FI

Kaupan kaikki ilmoitukset (102)

Merenojantie 8
85100 Kalajoki
Koti ja asuminen
http://www.tuontitukku.fi

VENETRAILERI KARHU MARLIN M RAHTI 80e
  • VENETRAILERI KARHU MARLIN M RAHTI 80e
1 180 €

VENETRAILERI KARHU MARLIN M RAHTI 80e

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 heinäkuuta 15:58
Kunto: Uusi
Lisätiedot
https://www.tuontitukku.fi/tuote/venetraileri-karhu-marlin-m-edullinen-kotimainen-venetraileri/997700161172/

VENETRAILERI KARHU MARLIN M - Edullinen kotimainen venetraileri

Made in Finland

Laadukas ja huippusuosittu kotimainen M-koon venetraileri, jossa on suurin lain sallima kantavuus jarruttomana! Tämä Rautaruukin kuumasinkitystä teräksestä valmistettu laadukas traileri on tarkoitettu veneille, joiden pituus on jopa 5,5m-7m (sallittu peräylitys 2m)!

Venetraileri on valmistettu nykyaikaisilla sekä pitkäikäisillä huippu menetelmillä. Laadukkaasti sinkattu Ruukin teräksestä valmistettu runko jossa on kääntyvä keinu, Saksalaisen Knot merkin suojatut huippunavat sekä aisapää ja laadukas vetovinssi tekevät trailerista pitkäikäisen sekä miellyttävän käyttää viellä vuosienkin päästä!

Tässä venetrailerissa on vahva 665kg kantavuus, säädettävä pituus etutolpalla, helposti säädettävä venetela, tukevat tukirullat, venetrailerissa on myös kätevä keinu-toiminto, joka helpottaa veneen nostamista ja laskua huomattavasti! Venetraileria on helppo liikutella laadukkaan laakeroinnin, rengastuksen, etutukipyörän sekä keveyden ansiosta!

Pelkästään Karhu Marlin venetraileria ollemme myyneet satoja, suuren myynnin kokemuksella voimme suositella 100% Karhun venetrailereita. Me olemme myös yksi suurimpia suomalaisia venetraileri ja peräkärryn myyjiä!

Tätä venetraileria voit käyttää niin normaali veneissä kuin soutuveneille, jokiveneille, moottoriveneille jne.Huom! Kaikki kärryt on valmiiksi rekisteröityjä, joten lisää ostoskoriin rekisteröintimaksu 30 (tuote löytyy yhteensopivista tuotteista). Kärry on huomattavasti helpompi toimittaa kun on valmiiksi rekisteröity.

Ison kokonsa vuoksi EI kotiinkuljetusta - Nouto joko myymälästä Kalajoelta tai rahti 100e ja haku Kaukokiidon terminaalista, toimipaikat: Eura, Forssa, Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Sa
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla