Jari
Torin käyttäjä syyskuusta 2016
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (197)
Pohjois-Pohjanmaa
Oulu, Iinatti
V.A. Shekov - Mining road
  • V.A. Shekov - Mining road
20 €

V.A. Shekov - Mining road

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 maaliskuuta 09:05
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Lähetä helposti ja turvallisesti
Mikä on Toripaketti?
Lisätiedot
Mining road
V.A. Shekov

Esillä on asiasisällöltään erittäin mittava ja mielenkiintoinen kirja, joka sisältää vuosina 2012-2014 toimineen Suomen ja Venäjän välisen, lähinnä malmigeologisen Mining Road -yhteistyöhankkeen tulokset.

Mining Roadin katto-organisaationa toimi Karelia ENPI CBC (European Neighbourhood and Partnership Instrument, Cross Border Cooperation, http://www.kareliaenpi.eu) eli Kainuun, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Karjalan tasavallan välinen rajanylittävän yhteistyön ohjelma, jonka tavoitteena oli lisätä hyvinvointia ohjelma-alueella. Toimintaansa varten hanke sai EU:n rahoitusta.

Mining Road -hankkeen tarkoituksena oli kehittää ja lähentää suomalaisten ja venäläisten toimintaa matkailussa Pohjois-Karjalassa ja Karjalan tasavallassa. Yhteistyön päätavoitteena oli luoda kaivosmatkailun ja geologisten kohteiden verkosto, joka nostaa esiin alueen geologisesti ja luonnonhistoriallisesti merkittäviä lähinnä kaivosteollisuuteen liittyviä nähtävyyksiä. Mining Road -hankkeen vetäjänä ja toiminnan tuloksista syntyneen julkaisun päätoimittajana toimi Venäjän tiedeakatemian Karjalan tiedekeskuksen geologian instituutin varajohtaja V.A. Shekov.

Teoksessa on yhteensä 17 kirjoittajaa, joista 12 on Venäjältä ja kuusi Suomesta (Maija Eerikäinen, Satu Hietala, Merja Marin, Anne Meriläinen, Tapani Tervo ja Ulla Vartiainen). Artikkeleita on 21, joista 16 Venäjältä ja viisi Suomesta.

Kokonaisuudessaan Mining Road on erittäin mittava teos. Sen aihepiiri on PohjoisKarjalan, Laatokan pohjoisen alueen ja Aunuksen historiallinen vuoriteollisuus ja kohteiden nykypäivän kunto. Toinen näkökulma on mielenkiintoisten kohteiden tunnetuksi tekeminen matkailukohteina.

KAUKO PUUSTINEN

1. painos 2014
Nidottu

Erittäin siisti ja hyväkuntoinen kirja.

Nouto tai pk:t (6e) ostajalle.
Samoilla postikuluilla menee useampikin kirja.

-
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja