KAUPPA
Rukan Huvila & Huolto Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (11)

Nissinvaarantie 22 A
93800 Kuusamo
Asunnot ja tontit, Mökit ja loma-asunnot
http://www.rhh.fi

-

Villa Jalosalmi, loma-asunto Rukalla, 8 hlö

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 27 maaliskuuta 18:08
Kunto: Erinomainen
Osoite: Salmilammintie 9-10 b 17 Nukkumapaikkoja: 8
Pinta-ala: 95 m²
Lisätiedot
Helppoon ja huolettomaan lomailuun Rukalla Villa Jalosalmi majoittaa mukavasti 8 hlöä paritalossa Salmilammen alueella, vain 3km Rukan palveluista!

Villa Jalosalmi sijaitsee Salmenhovin loma-asuntoalueella, metsään rajoittuvalla tontilla. Alueen reunassa sijaitsevalla asunnolla ei ole ohiajavaa liikennettä, eikä naapurihuoneisto ole vuokrakäytössä. Asunnosta pääsee myös helposti alueella sijaitsevalle grillikodalle, joka on yhteiskäytössä muiden huoneistojen kanssa.

Alakerrassa on 2 makuuhuonetta, olohuone-keittiö, wc, saunaosasto ja terassi. Yläkerrassa 2 makuuhuonetta, joista toinen on käytävälle avointa tilaa ja toinen on erillinen makuuhuone enemmän yksityisyyttä kaipaavalle. Yläkerrassa myös oma tilava wc makuuhuoneiden välissä. Yläkerran makuuhuoneet ovat pääosin matalaa tilaa, huonekorkeus n. 160cm.

Keittiö on hyvin varusteltu ja ison ruokapöydän ääreen mahtuu ruokailemaan koko seurue tilavasti. Terassilla on sähkögrilli ja terassikalusteet.

Ulkovarastossa voi säilyttää omia harrastusvälineitä ja loma-asunnosta löytyy myös kuivauskaappi, pyykkikone ja kuivausrumpu varuste- ja vaatehuoltoon.

Olohuoneessa on kevyttakka.
Asunnossa on myös ilmalämpöpumppu.

Vuokrahintaan sisältyy loppusiivous, liinavaatteet sekä pyyhkeet! Sisäsiistit kiltit koirat mukaan lomailemaan ilman lisämaksua, ilmoitathan etukäteen! Ei kissoja. Samalla alueella kauttamme saatavilla myös toinen loma-asunto Villa Loimukettu, kysy lisää!

Hiihtolatu Rukan latuverkostossa, "Alakylän latu"- kevättalvella loma-asunnon vieressä Salmilammella (100m).

Rukan hiihtokeskus 3km, Oulangan luontokeskus 29km.

Katso lisätietoja Rukan Huvila & Huolto Oy
Kotisivut www.rhh.fi
Facebook ja Instagram @rukanhuvilajahuolto
Varaukset ja tiedustelut posti@rhh.fi tai 040 1351966
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla