Suvi-Tuulia
Torin käyttäjä helmikuusta 2020
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (7)
Pohjois-Pohjanmaa
Raahe, Isoholmi-Antinkangas
Kaikki kuvat

WONDER CORE SMART kuntolaite

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 helmikuuta 05:59
Toimitustapa:
Lähetys / Nouto
Tee kaupat kätevästi postitse
Lisätiedot
Myydään Wonder Core Smart kuntoilulaite, joka on suunniteltu etenkin ylempien, alempien ja syvien vatsalihasten sekä ylävartalon vahvistamiseen ja sen myötä koko kehon muokkaamiseen. Itse hankin laitteen lapseni syntymän jälkeen ja noudattamalla sisukkaasti leitteen mukana tulleita ohjeita sain ennenkaikkea keskivartaloni kiinteytymään yllättävän lyhyessä ajassa - tuloksiin ja aikaan nähden todella vähäisellä työllä. Nyt voima-/bodaustyyppistä harjoittelua takana noin 7 vuotta ja kiinteytyminen tapahtuu saliharjoittelun yhteydessä, joten omalla kohdallani koen WCS:n tehneen jo tehtävänsä.

Voin suositella kyllä jokaiselle, joka haaveilee kehonsa kiinteyttämisestä yksinkertaisen ja vaivattoman harjoittelun avulla mahdollisimman lyhyessä ajassa. Harjoitteita voi tehdä joko DVD:ltä seurattavan harjoitusohjelman tahdissa tai sitten ihan vain omaan tahtiin täysin vapaalla tyylillä. DVD:t tulevat laitteen mukana ja luonnollisestikin sisältyvät siis hintaan! Lisäksi mukana tulee WCS-pakettiin kuuluva jumppamatto.

WCS:n saa taitettua helposti kasaan, eikä sen säilyttäminen vaadi isoa tilaa. Näin ollen laite on helppo ottaa mukaan vaikkapa matkoille.

Laitteen kestävyydestä kertoo se, että kovasta käytöstä huolimatta se on ulkoisesti edelleen kuin uusi, eikä nitise tai natise ja on yhtä jämäkän tuntoinen kuin uutenakin.

Ei hintapyyntöä, vaan tarjota saa vapaasti! (ovh 129,95)

Suvi-Tuulia
p. 041-3679008
Lisätietoja voi kysellä mihin vuorokaudenaikaan tahansa joko soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin - miksei vaikka watsappissakin. Jos en vastaa soittoon, kannattaa jättää yhteydenottopyyntö viestitse, niin soitan varmasti takaisin.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja