Markku Sääskilahti
Torin käyttäjä tammikuusta 2020
Pohjois-Pohjanmaa
Pudasjärvi
Syötehuipunkuja 2
-

Pikku-Syötteen huipulla, 1 hissilippu sis vuokraan

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 2 helmikuuta 10:56
Kunto: Hyvä
Osoite: Syötehuipunkuja 2 Vuodepaikkoja: 10
Pinta-ala: 60 m²
Lisätiedot
1 kpl yrityshissilippu Iso-Syötteen rinteisiin sisältyy vuokraan ja sen saa lainaksi vapaaseen käyttöön vierailunne ajaksi. Lippua voivat käyttää niin aikuiset kuin lapset, niin paljon kuin ehtii. Esim. aikuisen 1 pv lippu maksaa tulevalla kaudella 43 e/pv.

Varaukset ja lisätiedot Netti mökistä, löytyy nimellä Huipunpuisto, 040-5669715/Markku Sääskilahti, syotehuipunpuisto@gmail.com.

Paritalon toinen puoli hienolla paikalla, aivan Pikkusyötteen huipulla upeissa näköalamaisemissa! Iso-Syötteelle on matkaa autolla n. 6 km. Hiihtolatu lähtee n. 100 metrin päästä mökistä, ellei sitten Hotelli Pikku-Syötteen kiinni oleminen tähän vaikuta. Seuraavaksi lähimpään paikkaan on n. 1 km.

Hotelli Pikku-Syöte rinteineen on kiinni ainakin kaudella 2023 - 2024.

Isosyötteen aukioloajat https://syote.fi/tapahtumakalenteri/

Pikku-Syötteen tapahtumat http://pikkusyote.fi

Syötteen alueen tapahtumat www.syote.fi.
Täältä näet myös ajantasaisen lumi- ja latutilanteen.

Syötteen palvelut http://syote.fi/alueinfo/palveluhakemisto/

Alakerta 60 m2, lisäksi 40 m2 parvi, jonka korkeus on 140 cm. Mökistä löytyy myös kuivausrumpu, kaasugrilli, pinnasänky, syöttötuoli, kalansavustuspönttö, takkapuut, 2 kpl pulkkia ja 2 kpl liukureita. Makuupaikkoja 10 henkilölle, alakerrasta 4 henkilölle ja parvelta 6 henkilölle. TV löytyy yläkerrasta, keittiöstä ja alakerran toisesta makuuhuoneesta, jossa näkyy tummanharmaa sohva. Turvaportit löytyy portaiden ylä- sekä alapäästä.

Myös kesä- ja syysaikaan löytyy aktiviteettia:
Makkaranpaistopaikka on viereisessä metsässä. Pikku-Syötteen huipulla on frisbeegolf -rata. UKK -patikointireitti sekä maastopyöräilyreitit löytyvät vierestä. Kalastaa voi lammissa, järvissä sekä joissa. Syksyisin marja- ja sienimetsät ovat aivan vieressä.

Varaukset ja lisätiedot Netti mökistä, löytyy nimellä 51176, 040-5669715/Markku Sääskilahti, syotehuipunpuisto@gmail.com.

Varauksen jälkeen lähetän sähköpostilla laskun sekä tietoa mökistä. Avaimen saa avainboxista ulko-oven pielestä.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mutta perimme niistä 20 e lisämaksun.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla