Ida Wigelius
Torin käyttäjä toukokuusta 2014
Pohjois-Savo
Lapinlahti, Varpaisjärvi Keskus
B-Agile R Rattaat Musta/Ruskea
  • B-Agile R Rattaat Musta/Ruskea
  • B-Agile R Rattaat Musta/Ruskea
  • B-Agile R Rattaat Musta/Ruskea
  • B-Agile R Rattaat Musta/Ruskea
  • B-Agile R Rattaat Musta/Ruskea
  • B-Agile R Rattaat Musta/Ruskea
200 €

B-Agile R Rattaat Musta/Ruskea

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 22 heinäkuuta 23:21
Kunto: Erinomainen
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Myydään meillä vähäiselle käytölle jääneet Britax-Agility R-rattaat. Ostettu viime syyskuussa Babyshop.com:sta Tässä mallissa on puhkeamattomat vaahtokumipyörät. Rullaavat hyvin hiekkatiellä ja asfaltilla ilman huolta puhkeamisesta tai pumppaamisesta. Seuraavalle käyttäjälle hyvät rattaat jotka eivät uudelle häpeä. Säilytetty aina sisällä ja meillä asuu yksi kissa.

Lisätietoja ja mittoja:
https://fi.babyshop.com/b-agile-r-rattaat-musta-ruskea/p/343579

Liikkuminen on helppoa kääntyvien ja lukittavien etupyörien ansiosta ja sekä etu- että takapyörien erilliset jousitukset mukautuvat automaattisesti lapsen painon mukaan. Leveydeltään vain 56 cm rattaat menevät tosi kätevästi kaupungilla liikkuessa kuin kauppakeskuksissakin. Selkänojan saa täysin makuuasentoon joten käy vastasyntyneelle ja Click & GO adaptereilla voi liittää kaukalon runkoon.
Maksipaino 22kg saakka, joten rattaat käy n.4 vuotiaaseen saakka. Turvakaaren saa avattua, jolloin isompi lapsi voi itse kiivetä rattaisiin.

Kätevä mukiteline ja suuri kuomu (UPF 50+) joka suojaa lasta auringon paisteelta päästäen ilman kiertämään sivuilta. Alkuperäinen sadesuoja on käyttämätön. Yhden käden kasaussysteemi ja pysyy pystyssä kasattuna joten ei likaannu.

Sijaitsee Varpaisjärvellä mutta kulkeutuu ma-pe Kuopioon (Prisman liepeille) työmatkalla, ja sovittaessa vaikka kotipihallesi. Viikonloppuisin poiketaan usein Iisalmeen joten sinne ja lähiseudulle kulkeutuu myös.