tila-auto
Torin käyttäjä kesäkuusta 2017
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (45)
Pohjois-Savo
Lapinlahti, Syvärinpää | Kartta
Chrysler Voyager CRD tila auto.Vaihto kelkkaan ym?
  • Chrysler Voyager CRD tila auto.Vaihto kelkkaan ym?
  • Chrysler Voyager CRD tila auto.Vaihto kelkkaan ym?
  • Kartta
5 100 €

Chrysler Voyager CRD tila auto.Vaihto kelkkaan ym?

Vuosimalli: 2007 Ajoneuvovero: -
Mittarilukema: 267 000 km Polttoainekulut: -
Vaihteisto: Automaatti Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 10:50
Polttoaine: Diesel Ilmoitustyyppi: Myydään
Rekisterinumero: -
Ajoneuvovero: €/vuosi

Vuotuinen ajoneuvovero koostuu perusverosta ( €) ja käyttövoimaverosta ( €). Laskettu tämän auton käyttöönottopäivän, kokonaismassan ja käyttövoiman perusteella.

Tori.fi ei ota vastuuta ilmoituksissa mainituista verotiedoista, sillä ilmoitusaineisto perustuu myyjien antamiin tietoihin. Ilmoitetuissa tiedoissa saattaa olla tahattomia puutteita tai virheitä.
Polttoainekustannukset: 0 €/vuosi (16 000 km)

Kustannus perustuu Autoliiton tekemään arvioon vuotuisista keskiarvokilometreistä, tämän auton keskikulutukseen ja arvioon polttoaineen keskihinnasta. Keskihintana on .
asiallinen 7-paikkanen perhe-auto järkevillä kilometreillä, varmasti edullisimmasta päästä tämän ikäsistä ja näille kilometreille mutta ei huonoin.Tekniikka pelaa hyvi, riski 2.8 turbodiiseli ja automaatti vaihteinen, ehjä auto.Miellyttävä ja pehmyt kyytine jenkki, katsastettu ja verot ok.Korilleen siisti ja suorapeltinen, auto ei kuiten uusi ja normaalia käytönjälkeä on.Löytyy webasto, vakionopeudensäädin, automaatti-ilmastointi, vetokoukku, kahdet renkaat ja huoltokirja.Tilaahan tässä hyvin mahtuu lähtä isommallaki porukalla reissuun ja penkit lähtee tarvittaessa nopiaa poiski.Vaihtokin käy esim halvempi moottorikelkka ym.Chattikaveria en tarvi kyselemään turhia.Tosiostaja soittaa tarjoaa ja ostaa !