mika
Torin käyttäjä toukokuusta 2019
Pohjois-Savo
Lapinlahti, Lapinlahti Keskus
Crosstrainer TUNTURI C85
  • Crosstrainer TUNTURI C85
  • Crosstrainer TUNTURI C85
600 €

Crosstrainer TUNTURI C85

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 11 toukokuuta 11:17
Kunto: -
Toimitus helposti Tori-pakettina
Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen. Lue lisää »
Lähetä
Tori-paketti
Lisätiedot
Uutta vastaava laite kuntonsa puolesta tai vähnitäänkin erinomainen kunto. Ei mikään halpisvehje vaan laadukas vaativaankin käyttöön soveltuva laite. Uuden hinnat vaihtelee 1000-1500 euroa ja joutuu kasaamaan laitteen itse.

Endurance C85 -crosstrainerissa on 58 vastustason sähkömagneettivastus ja huimat 44 harjoitusohjelmaa, joten treenaaminen ei käy tylsäksi! Ergometrin avulla pystyt seuraamaan harjoittelua tarkasti ja käyttäjärekisteriin voit tallentaa omat tietosi. Monipuolisia ohjelmia ja sovelluksia on helppo käyttää 7-tuumaiselta TFT-LCD-täysvärinäytöltä.

Endurance C85 on tukeva laite kookkaammillekin käyttäjille (maksimikäyttäjäpaino 135kg). Sopivan pitkä 19 tuuman askelpituus tekee liikeradasta sujuvan ja harjoittelutuntumasta miellyttävän. Oman viihteen katselu harjoittelun aikana on helppoa tablettitelineen ansiosta. Kätevät siirtopyörät helpottavat laitteen siirtelyä paikasta toiseen.