Jesper
Torin käyttäjä toukokuusta 2015
Pohjois-Savo
Kuopio, Litmanen
Kaikki kuvat
399 €

HP pelikannettava Nvidia GTX 1050

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 kesäkuuta 20:00
Kunto: Hyvä
Postita se pakettina
Torilöydöt kulkevat edullisesti läpi Suomen. Postita pienet tavarat kesähinnalla:
XXS-paketti 4,90€ (norm. 5,90€)
Tarjous voimassa 31.8.2022 asti. Postita paketti »
Lisätiedot
4 vuotta vanha HP pelikannettava. Sopii hyvin pelaamiseen ja opiskeluun. Itsellä oli lukiossa ja yo kirjoituksissa, nyt jäänyt turhaksi. Pelattu mm. gta v ja csgo, fps tuloksia voi kysellä tori-viestillä. Windows 10, saa päivitettyä windown 11.

Käyttöjärjestelmän ja tärkeimmät sovellukset saa nopealle SSD:lle, pelit voi asentaa isolle kovalevylle. Akku kestää hyvin integroidulla näytönohjaimella, mutta suorituskykyä tarvittaessa GTX 1050 tulee apuun.

GIGANTIN SUORITUSKYKY TESTIT:
PCMark 10 total score 4516
3DMark Timespy score 1839

TEKNISET TIEDOT:

Prosessori intel i5-8300H
Näytönohjain GeForce GTX 1050
RAM 8 GB
SSD 128 GB
HDD 1000 GB
Näyttö 1080p 60hz 15.6"
Paino 2.2 KG
tuotenumero 15-bc400no

OMINAISUUDET:

15,6-tuumainen HP Pavilion Power -kannettava auttaa sinua päästämään mielikuvituksesi valloilleen. Kannettava on varustettu korkealuokkaisilla komponenteilla, kuten Intel Core i5 -neliydinprosessorilla ja edistyneellä Nvidia-näytönohjaimella, jotka takaavat sujuvan toiminnan vaativillekin 3D CAD -sovelluksille ja keskitason peleille.

Prosessori
Tehokas Intel Core i5 -neliydinprosessori Coffee Lake -arkkitehtuurilla käyttää kahta säiettä ydintä kohden, minkä ansiosta se sopii esimerkiksi pelitapahtumien suoratoistoon reaaliaikaisena. Prosessorissa on myös turbotila erityisen raskasta käyttöä varten, ja nopea 8 GB DDR4-keskusmuisti takaa sujuvan ja viiveettömän toiminnan vaativillekin peleille ja sovelluksille.

Grafiikka
Nvidia GeForce GTX 1050 -näytönohjain tarjoaa pöytätietokonetason kuvanlaadun. Näytönohjain on varustettu 2 GB keskusmuistilla ja edistyneellä Pascal-arkkitehtuurilla, jotka takaavat sujuvan toiminnan keskitason peleille Full HD 1080p -resoluutiolla.

Näyttö
15,6 tuuman VA LED -näytön heijastumia estävä pinnoite ja yksityiskohtainen Full HD 1080p -resoluutio takaavat erinomaisen kuvan. VA-teknologian ansiosta näytössä on korkea kontrasti ja laaja katselukulma.

B&O Play -ääni
B&O Play -stereokaiuttimet saavat pelit, elokuvat ja musiikin kuulostamaan entistäkin paremmilta.

Näppäimistö
Vihreillä yksityiskohdilla koristettu näppäimistö muodostaa tyylikkään kokonaisuuden yhdessä takakannen vihreiden yksityiskohtien ja logon kanssa.

Kaksoistallennus
Nopea 128 GB M.2 SSD -muistiyksikkö takaa erittäin lyhyet käynnistys- ja latausajat. 1 TB kiintolevyllä on runsaasti tallennustilaa kaikille tiedostoille.

HDMI
HDMI-liitännän avulla voit liittää kannettavan HD-televisioon tai projektoriin ja näyttää kuvia ja videoita suurelta näytöltä jopa 4K UHD -resoluutiolla.

Liitännät
- Kaksi nopeaa USB 3.0 -porttia, yksi USB 2.0 -portti
- Integroitu SD-muistikortinlukija
- Nopea WiFi-ac, Gigabit LAN -portti ja Bluetooth 4.2
- 3,5 mm minijakkiportti kuulokkeille/mikrofonille

Muut ominaisuudet
- Windows 10 Home 64-bit -käyttöjärjestelmä
- Integroitu 720p HD -webkamera
- Kosketuslevy tukee monikosketusta
- 3 kennon li-ion-akku tarjoaa yli 10 tuntia käyttöaikaa yhdellä latauksella