11 990 €

Honda TRX

T3B 60km/h traktori 2:lle rekisteröity

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 15 helmikuuta 10:08
Vuosimalli: 2021 Teho: -
Mittarilukema: - Väri: Punainen
Moottorin tyyppi: - Vetotapa: -
Toimituskulut: 300 €
Lisätiedot
Odotettu Hondan uutuus TRX 520FA6 erillisjousituksella!

Nyt 60km/h kulkevana ja kahdelle hengelle rekisteröitynä traktorina! Saa ajaa tiellä jo 15- vuotiaana. Traktorimönkijässä halvat vakuutukset, ei ajoneuvoveroa eikä katsastusta!

Äärimmäisen hienostunut vaativien töiden ja haastavien maastojen kuningas. Honda TRX520 mönkijässä on erillisjousitettu takajousitus, elektroninen polttoaineen ruiskutus sekä kaksoiskytkimellä varustettu DCT-vaihteisto. Automatisoidussa DCT-vaihteistossa on seuraava vaihde aina valmiiksi esivalittuna ja vaihtaminen tapahtuu täsmälleen oikeassa nopeudessa millisekuntien nopeudella. Kuljettaja voi itse valita vaihtaako mönkijä vaihteet itsenäisesti vai vaihdetaanko vaihteet kahvojen napeista. DCT-vaihteisto on käytännössä automatisoitu manuaalivaihteisto, jonka edut huomaa parhaiten pahoissa paikoissa ja raskasta kuormaa vedettäessä. Yhtä lailla, normaalimmassa käytössä DCT vaihteisto on erittäin mukava ja äärimmäisen helppo käyttää. Vaihteistosta löytyy myös alennusvaihde, joilla eteneminen erityisen hankalassa maastossa on huomattavan helppoa. Peruutusvaihteen kytkeminen hoituu nyt elektronisella valitsimella, mikä parantaa käytettävyyttä esim. lumitöitä tehtäessä.

Malliin tehtyjen monien uudistusten ansiosta se on samalla ajettavuudeltaan ja mukavuudeltaan paras mönkijä, mitä Honda on koskaan valmistanut!

Myös vaihto ja rahoitus!

12V ulosotto
Huoltokirja
Ohjaustehostin
Peruutusvaihde
Sähkökäynnistys
Vetokoukku