KAUPPA
-

Ihania ja viihtyisiä rivitalokoteja Maaningalla

Ilmoitustyyppi: Vuokrataan Ilmoitus jätetty: 30 maaliskuuta 10:02
Sijainti: Maaninka Keskus, Kuopio, Pohjois-Savo Kerros: -
Osoite: Maaninka Asumistyyppi: Vuokra
Asuinpinta-ala: - Kunto: -
Huonejärjestys: - Parveke: -
Huoneita: - Asunnossa sauna: -
Lisätiedot
Tiesitkö, että meillä Niiralan Kulmalla on vuokrakoteja myös Maaningalla?

HUOM: Kuvissa komeilee Niiralan Kulman kiinteistöjä Maaningalla. Kohteissa ei välttämättä ole heti vapaita asuntoja!

Niku-koti Maaningalla:

Maaningalla on erikokoisia, ihania ja viihtyisiä rivitaloasuntoja. Maaningalla asut hyvien palvelujen äärellä lähellä luontoa lyhyen matkan päässä Kuopion kaupungista. Idyllinen Maaninka on huippupaikka asua!

Ihania koteja rauhallisessa ympäristössä!

Niku-kodeissa lemmikit ovat sallittuja. Ja suurimmassa osassa kohteita vesimaksu sisältyy vuokraan.

Tarjoamme myös asukkaidemme käyttöön veloituksetta 25 megabitin taloyhtiölaajakaistan! Lisänopeudet myös edulliseen hintaan!

Niiralan Kulma on sitoutunut Savuton Savo ja Savuton Kuopio -toiminnan periaatteisiin. Täten meillä kaikki vuokrasopimukset, jotka on allekirjoitettu 1.4.2018 jälkeen, ovat savuttomia. Niiralan Kulman tavoitteena on olla täysin savuton yhtiö vuoteen 2030 mennessä.

Vakuus nolla euroa! Niiralan Kulman asunnoissa vuokravakuus on nolla euroa, jos hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Mikäli luottotiedoissa on merkintää, vakuus on 1-3 kk vuokran suuruinen.

Niiralan Kulma on turvallinen ja varma vuokranantaja! Tarjoamme laadukkaita ja kohtuuhintaisia vuokrakoteja Kuopiosta ja lähialueilta. Niku-kodeissa asuu yli 12 000 kuopiolaista! Niku-koteja on yli 7000!

Laajasta tarjonnastamme löydät varmasti mieluisan kodin!

Hae sinäkin asuntoa meiltä! Täytä sähköinen asuntohakemus kotisivujemme kautta ( www.niiralankulma.fi > Asuntoa hakeville > Asuntohakemus).

Hakijapalvelun osastomme käsittelee asuntohakemukset sekä vapaat ja vapautuvat asuntomme. He myös tekevät asukasvalinnat. Hakijapalvelun osasto soittaa hakijalle, mikäli asuntoa voidaan tarjota. Hakijapalvelun yhteystiedot: Puh. 017 2655 305 (ma-pe klo 9-12) ja s-posti: hakijapalvelu@niiralankulma.fi

HUOM: Kuvissa komeilee Niiralan Kulman kiinteistöjä Maaningalla. Kohteissa ei välttämättä ole heti vapaita asuntoja!

Tutustu koko asuntokantaamme sekä vapaisiin ja vapautuviin asuntoihimme Kotihaku-palvelussamme:
asunnot.niiralankulma.fi

HUOM: Mikäli Kotihaku-palvelussa haluat tarkastella vapaita/vapautuvia asuntoja, valitse sivuston vasemman reunan Näytä-valikosta Vapaat & vapautuvat. Otathan kuitenkin huomioon, että kaikki vapaat ja vapautuvat asuntomme eivät näy netissä ja asuntotilanteet voivat myös muuttua nopeasti, joten asuntohakemuksen täyttäminen kannattaa! Hakijapalvelun osastomme soittaa asunnonhakijalle, mikäli asuntoa voidaan tarjota.

Meillä olet kotona!

www.niiralankulma.fi
Talon tiedot
Uudiskohde: - Taloyhtiön nimi: -
Rakennusvuosi: - Energialuokka: -
Kerroksia: - Hissi: -
Talotyyppi: Rivitalo Yhteiset tilat: -
Samanlaisia ilmoituksia Oikotie.fi sivustolla