Anne
Torin käyttäjä marraskuusta 2016
Pohjois-Savo
Suonenjoki, Suonenjoki Keskus
900 €

Kääpiöpinseri

Myydään. Ilmoittaja: Anne. Ilmoitus jätetty 29 marraskuuta 18:28.
Kääpiöpinseri
  • Kääpiöpinseri
  • Kääpiöpinseri
  • Kääpiöpinseri
  • Kartta
Osasto: Koirat
Sijainti: Pohjois-Savo - Suonenjoki, Suonenjoki Keskus
Hinta: 900 €
Urospentuja varattavissa!

28.11 syntyi molemmissa väreissä (ruskea ja b&t) kuusi, 4u ja 2n pentua hienoluonteisista terveystarkastetuista silmät: ei perinnöllisiä silmäsairauksia ja polvet: terveet eli 0/0 vanhemmista. Molemmat vanhemmat perusterveitä koiria. Matala sukusiitosprosentti, 8.polvelta vain 1,24!

Isänä komea herrasmies Felix. Emona ihana ja lempeä Lulu. Lulu on osoittanut olevansa esimerkillinen emo niin nyt kuin myös aiemmille pennuilleen. Nopeat, helpot synnytykset ja hyvin hoitanut lapset sekä maitoa riittänyt. Kivaa jälkeläisnäyttöä jättänyt myöskin.

Pennut tottuvat meillä pienestä pitäen toisiin koiriin ja lapsiin. Tullaan käsittelemään paljon ja sosiaalistamaan varhaisesta vaiheesta saakka.

Luonnollisesti pennut madotetaan vähintään x3, sirutetaan ja rekisteröidään Suomen kennelliittoon sekä eläinlääkäri tulee tekemaan jokaiselle yksilöllisen terveystarkastuksen, josta saa paperin mukaan. Pentuset saavat mukaansa pakkaukset, joissa mm. kirjalliset hoito- ja huolenpito-ohjeet, ruokaa, puruluita, leluja jne. Käytän myös Suomen kennelliiton kauppasopimusta myydessäni.

Tässäpä olisikin nyt oiva tilaisuus hankkia vaikka ns. joululahjaksi hyvään ja vastuuntuntoiseen kotiin pieni ystävä, josta olisi iloa vuosiksi. Luovutus on mahdollista 8 vk:n iässä eli 24.1.2017 alkaen. Tiedusteluja ja alustavia varauksia otetaan vastaan vielä siis uroksiin.

Ota yhteyttä! Kerro sähköpostitse millaiseen perheeseen koira olisi tulossa. Yksi pennuista, narttu? tullaan sijoittamaan skl:n sopimusta käyttäen lähialueelle ja tästä vakuusmaksu on 400€.

Ilmoittaja on valmis postittamaan tuotteen