Piritta Räsänen
Torin käyttäjä tammikuusta 2016
Pohjois-Savo
Kuopio, Kuopio Keskus

Kaksiota vailla

Halutaan vuokrata. Ilmoittaja: Piritta Räsänen. Ilmoitus jätetty 2 joulukuuta 00:42.
Kaksiota vailla
  • Kaksiota vailla
  • Kartta
Talotyyppi: Kerrostalo Rakennusvuosi: - Asumismuoto: Vuokralainen
Sijainti: Pohjois-Savo - Kuopio, Kuopio Keskus
Etsin kaksiota pitkäaikaisella vuokrasopimuksella. Toki talotyyppi voi olla eri, jos vuokraat kaksiota max.tuohon hintaan. Myös neliömäärä ei ole kiveenkirjoitettu. Voi olla niin pienempi kuin isompikin. Minulla on kuitenkin pari ehtoa. Ehdot ovat: Ei Petosen, keskustan eikä Männistön alueelta ja ei mielellään alin kerros kerrostalosta.

Hiukan itsestäni:
Olen 29-vuotias ja haen asuntoa, jotta voisin opiskella uuden ammatin ja sitä myöten hankkia töitä. Olen tällä hetkellä työtön. Mielelläni annan luottotietoni tarkastettavaksi sillä ne on virheettömät. Olen aina maksanut vuokrani eikä naapuritkaan ole huomauttanut minulle mistään. Joillekin vuokranantajille työtön on kirosana, joten minä olen hankkinut vuokranantajan turvaksi luotettavan vuokrantakaajan eli isäni. Vuokran maksu on siis taattu. Laaja kotivakuutuskin löytyy. Kuulostaako hyvältä? Kyllä, voisi sanoa että kuulun vuokranmaksajien parhaimmistoon.
Mietitkö että kuvan koira voisi olla miinus tai jopa este hakemukselleni? Minäpä kerron vähän koirastani.

Eli:
Koirani Vares on sekarotuinen, leikattu uros joka täyttää 7 vuotta. Se on sisäsiisti ja koulutettu. Kuten kuvasta näkyy niin siinä ei ole kuolaavaa rotua eikä kyllä kuolaakaan missään tilanteessa kun koulutettu koira ei kerjää. Asunut kerrostalossa 5 vuotta eikä yhtään valitusta. Naapurit eivät edes tienneet minun hankkineen koiran ennen kuin kävelin vastaan mennessäni lenkille. Vares ei hauku postinkantajalle, käytäväsiivoojalle, ovikellolle, naapurille, naapurin koiralle/lapselle tai millekään muille äänille. Asun tällä hetkellä talossa jonka asukkaiden keski-ikä on n.65 vuotta ja alakerrassa asuu alkoholisoitunut herra eikä Vares välitä hänestäkään vaikka välillä meteliä kuuluu. Vares on tottunut olemaan yksin sillä on tilanteita joihin ei voi ottaa koiraa mukaan. Eli lyhyesti, Vares on kiltti, hiljainen ja tosi huomaamaton.

Ota ihmeessä yhteyttä jos sinulta löytyy toiveideni täyttämä asunto.