Marjatta Eloranta
Torin käyttäjä tammikuusta 2019
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Savo
Lapinlahti, Lapinlahti Keskus
Asematie 20 | Kartta
195 000 €

Kaunis hirsitalo talo omakotitalo okt keskustassa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 23 tammikuuta 23:01
Pinta-ala: 161 m² Huoneita: 6
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1947
Maakunta: Pohjois-Savo Alue: Lapinlahti Keskus
Kunta: Lapinlahti Osoite: Asematie 20
Lisätiedot
Kodikas tunnelma, nykyajan varusteilla ja kaikilla mukavuuksilla.
Hirsirakenteinen omakotitalo kaikkien palveluiden lähellä, koulu kävelymatkan päässä. Koko kiinteistön tekniikka on ajan tasalla ja korkealaatuinen. Hyvässä kunnossa. Ei hometta, ei yllätyksiä. Kuntotarkastus saatavilla.

www.tiny.cc/nlmn2y

Rakenne
Hirsitalo (1947, 161m2). Kellari; alakerrassa sisäänkäynti (2013), eteinen, kylpy/kodinhoitohuone/vessa (2013), toimisto, olohuone, ruokasali ja keittiö; yläkerrassa eteinen, kolme makuuhuonetta, vessa ja 4 vinttikomeroa. Lakatut puulattiat, kosteissa tiloissa laatat. Puoli-puuverhoillut seinät (alak.), koko-puuverhoillut seinät (yläker.). Katot: maalattu puu. Ulkorakennus hirsirunko (1974, 75m2). Sähkösauna, suihku ja pukuhuone; 4 varastoa; pannuhuone.

Lämmitys
Ulkorakennuksessa puu-keskuslämmitys. Puukattila (2008), uudet patterit koko talossa, uudet lämmitysjohdot talon ja ulkorakennuksen välillä, uusi lämminvesivaraaja ja varaajan huone. Talossa lisäksi iso leivinuuni ja takka.

Sähkö
Talossa uusi sähkökeskus, uudet sähköjohdot, pistorasiat ja kytkimet alakerrassa. Sähköllä toimivat palovaroittimet. Uusi sähköjohto talon ja ulkorakennuksen välillä. Ulkovalot.

Vesi
Uusi viemäri ja vesijohto tien ja talon välillä. Uudet putket ja hanat kylpyhuoneen laajennuksen yhteydessä (2013).

Viihde
Sisäänrakennettu 5.1 äänentoistovalmius olohuoneessa ja 2.0 äänentoistovalmius ruokasalissa (2011), In-ceiling äänentoistovalmius eteisessä sekä kylpyhuoneessa ja sisäänrakennettu 2.0 stereovalmius makuuhuoneessa (2013). Antenni katolla (DVB-C) ja satelliittiantenni ulkoseinällä (DVB-S).

Ikkunat, ovet ja katot
Uudet väliovet alakerrassa (2011). Kolmekertaiset ikkunat. Uudet ikkunat kylpyhuoneessa, sisäänkäynnissä ja makuuhuoneessa (2011). Uusi mittatilaustyönä teetetty ulko-ovi (2016). Peltikatot. Uudet nuohousportaat.

Piha
1760 m2, kota kotakeittiöllä (2016), maalattu puuaita, kasvimaa ja uusi leikkipuisto lapsille.

Talon kuntokartoitus pyydettäessä.
Heti vapaa.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin