Olli Vuorio
Torin käyttäjä joulukuusta 2019
Pohjois-Savo
Kuopio, Litmaniemi
Tytönsaari
115 000 €

Kokonaan oma lomasaari 1,72 ha

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 4 joulukuuta 00:18
Huoneita: - Pinta-ala: -
Lisätiedot
Kokonaan oma saari 1,72 ha Roikanvedellä! Pyöröhirsimökki 25,5 / 42,5 m^2, rantasauna ja kolme vierasaittaa. Kaikki hirsirakenteisia. Majoitustilaa yht. 10-14 hengelle. Katto uusittu 2018! Laadukas kalustus ja vankka tasaperäinen lasikuituvene kuuluvat kauppaan!

Harvinainen tilaisuus!

Turmeltumaton maisema suurten, puhtaiden ja kalaisien vesien äärellä. Oman saaren rauhaa.

Kuopioon 45 minuuttia, Vehmersalmen kirkonkylälle 15 min. Kuopion 4G-verkon kantamassa.

Tupa, kk, alkovi, parvi 25,5 m^2 / 42,5 m^2, Honkarakenne sinivuokko (pyöröhirsi), rv 1983. Tilava terassi antaa etelään ja itään. Päärakennus on tukevasti pilarien päälle rakennettu, kuiva pohja alla.

Rantasauna, hirsirakenteinen, rv 1982.

Kolme vierasaittaa, hirsirakenteisia, rv:t 1985, 1987, 1993.

Kylmäkellari.

Päämökin ja vanhimman aitan huopakatto on uusittu mahdollisimman pitkäikäiseksi peltikatoksi 2018! Saunassa on myös peltikatto.

Päärakennuksessa aurinkosähkö, aurinkosähköllä toimiva jääkaappi ja valaistus, kamiinalämmitys. Hormissa liitäntämahdollisuus tulisijalle. Kantovesi, joten uusi jätevesiasetus ei koske tätä kiinteistöä! Tiskialtaasta viemäriputki kivisilmään. PuuCee 2 kpl, joista toinen kompostoiva.

Saaressa on kaksi laituria, toisessa poiju suuremmallekin veneelle. Saaren lähistöltä kulkee merkitty syväväylä ja suuria järviä pitkin pääsee seikkailemaan aina Saimaalle saakka.

Pysyvästi kiinnitetty venepaikka sijaitsee n. 1,7 km päässä.

Kalusteet ja vene kuuluvat kauppaan. Päärakennuksen ruokaryhmä massiivipuista rustiikki-designia.

Kaikki rakennukset on huollettu, siististi pidetty ja hyvässä kunnossa. Kahden aitan huopakatot on myrkytetty sammaleesta säännöllisesti. Rakennusoikeutta on jäljellä.

Kumpusaaren puusto on mänty- ja lehtipuuvoittoista sekametsää. Pihapiirissä kasvaa syksyllä kantarelleja ja herkkutatteja. Polttopuita tehty useiksi vuosiksi.

Kiinteistötunnus: 297-470-2-96

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Tori kumppaneineen käyttää sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.
Lisätietoja