KAUPPA
Rauta-Maatalous J. Suutarinen Oy

Kaupan kaikki ilmoitukset (84)

Pankkilantie 4
74300 Sonkajärvi
Koti ja asuminen, Rakennustarvikkeet ja työkalut
http://www.rutakonrauta.fi/

Lämmin sauna - saunalämmintä vettä
  • Lämmin sauna - saunalämmintä vettä
  • Lämmin sauna - saunalämmintä vettä
  • Lämmin sauna - saunalämmintä vettä
339€ 445€

Lämmin sauna - saunalämmintä vettä

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 29 maaliskuuta 11:25
Kunto: Uusi
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Yksinkertainen suojaseinä 75x115x3cm 164,00e
Suojaseinillä säästetään tilaa ja saadaan enemmän mahdollisuuksia sijoittaa kiuas haluttuun kohtaan. Yksinkertaisia suojaseiniä on saatavilla kahta eri kokoa ja niiden avulla tulisijan suojaetäisyyksiä voidaan pienentää 50 %.
Seinät on valmistettu tyylikkäästä harjatusta ruostumattomasta kromiteräksestä. Seinät ovat saatavana myös mustaksi maalattuna. Suojaseinää voidaan käyttää kiukaiden ja kevyiden tulisijojen kanssa. Tutustu tulisijasi käyttöohjeeseen oikean suojauksen varmistamiseksi.

Asennusalusta 8-kulmainen muuripadalle, korkeus säätövaralla 7-10cm, 60x60cm 187,00e
Asennusalustan avulla kiuas ja/tai muuripata voidaan asentaa saunaan, jossa on puulattia tai laattalattia, jonka alla on lattialämmitys tai vedeneristys. Lattian ollessa kalteva alustaa voidaan käyttää säätöjalkojensa ansiosta kiukaan suoristamiseen. Asennusalusta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Kota Kuru kiuas 339,00e
Tyylikäs ja kestävä Kota Kuru on oivallinen valinta luomaan aitoa saunatunnelmaa taaten sinulle miellyttävän löylynautinnon. Lasiluukun ansiosta voit nauttia tulen loimuista saunoessasi. Kiukaan etulevy on ruostumatonta terästä ja sivulevyt mustaksi maalattu terästä, jotka luovat saunaan tyylikkyyttä ja puinen luukun kahva lisää käyttömukavuutta.

Ilmanohjainlevy oikea/vasen kiukaaseen NC16-24 16,50e

Kiuasgrilli TJ-tuote 42,00e