Metallivannesaha OPTisaw S275N Optimum
  • Metallivannesaha OPTisaw S275N Optimum
  • Kartta
2 089 €

Metallivannesaha OPTisaw S275N Optimum

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 10 marraskuuta 11:02
Optimum S275N vannesaha on varustettu alaslaskusylinterillä, kääntyvällä sahakaarella ja lastuamisnestelaitteistolla. Erinomainen vannesaha luotettavaan sahaukseen lyömättömällä hinta-laatusuhteella.

Suosittu ja laadukas Optimum S 275N metallivannesaha soveltuu erinomaisesti metallin työstöön esim. umpikappaleille, putkille ja profiileille. Optimum metallivannesahat valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja siksi ne ovatkin erittäin kestäviä ja varmatoimisia, sahassa on mm. tukeva ja kestävä valurautarakenne.

Tämän metallisahan käyttäjällä valittavissa kaksi eri teränopeutta, joko 45m/min tai 90m/min, sahanopeuden säädettävyys vaikuttaa leikkuutulokseen sekä terän käyttöikään. S275N vannesaha tarjoaa suurta leikkaustarkkuutta sekä tehoa värinättömän ja hiljaisen käynnin ansiosta. tällä vannesahalla leikkaa jopa 225mm halkaisijaltaan olevia metalliputkia sekä 235×150mm suorakaiteen muotoisia metallikappaleita.

Tämä ja tuhansia muita huipputuotteita, tilattavissa suoraan teknisen alan Industria Webshop -verkkokaupasta. Verkkokauppaamme pääset suoraan alla olevan linkin kautta. Tervetuloa ostoksille!