Michelin Primacy 4 215/50 R17 4kpl
  • Michelin Primacy 4 215/50 R17 4kpl
560 €

Michelin Primacy 4 215/50 R17 4kpl

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 27 tammikuuta 11:08
Rengastyyppi: Kesärenkaat Leveys: 215 mm
Keskireiän halkaisija: - Profiili: 50
Pulttijako: - Tuumakoko: 17"
Toimitustapa:
Lähetys
Lisätiedot
Myydään tarjoushintaan Michelin Primacy 4 renkaat 215/50 R17 koossa, renkaat ovat uusia ja nämä on valmistettu vuonna 2020.

Hintaan sisältyy alv 24%. sekä rahti. Pidämme tuotteita pääsääntöisesti omassa varastossamme, voit tarkastaa saldon suoraan verkkokaupastamme ja tehdä myös tilauksen halutessanne, tuotelinkki verkkokauppaamme ohessa: https://www.laatuvanne.fi/product/108859/

Jos tarvitset renkaille myös vanteille asennusta, tasapainotusta, sekä allelaittoa ole tällöin yhteydessä myyntiimme, teemme tarjouksen kokonaispaketista työosuuksineen, varastotuotteille asennus jopa samalle päivälle. Meillä on myös rahoitusmahdollisuus kulujen tasaamiseksi!

Verkkokauppamme www.laatuvanne.fi palvelee teitä rengas- ja vannehaun, sekä tilauksien vastaanottamisen suhteen viikon jokaisena päivänä kellon ympäri, voit näin ollen tehdä tilauksen kellonajasta riippumatta juuri silloin kun se sinulle sopii. Voit tilata renkaat, vanteet tai vaikka koko rengas- ja vannepaketin asennettuna, sekä tasapainotettuna joko kotiin, työpaikallesi tai rengasliikkeeseen alle asennettavaksi oman mieltymyksesi mukaan. Lähetämme vuosittain tuhansia lähetyksiä ympäri Suomen, joten olemme luotettava kumppani rengas- ja vannetoimituksissa. Myös verkkokaupassamme on tarjolla rahoitusvaihtoehtoja kulujen tasaamiseksi useammalle kuukaudelle.