Jenni Korhonen
Torin käyttäjä toukokuusta 2014
Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (2)
Pohjois-Savo
Iisalmi, Koljonvirta
Nordic Wolfdogs urospentu
1 200 €

Nordic Wolfdogs urospentu

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 16 toukokuuta 17:14
Lisätiedot
Peruutuksen vuoksi vapaana yksi 10-viikkoinen urospentu Nordic Wolfdogs Cloyster. Pentu on syntynyt 8.3.2019 ja ollut 7-viikkoisena 26.4.2019 alkaen.

Vanhemmat ovat terveystutkittuja. Molemmista on myös tehty Embark-testit (linkit tuloksiin alempana). Isä Sand on kuvattu tuloksin A/A ja 0/0. Emä Heta on kuvattu tuloksin C/C ja 0/0.

Isä Sand on 3-vuotias isokokoinen (71 cm) tuontiuros Slovakiasta. Sand on luonteeltaan rauhallinen, kiltti ja utelias. Sand ei omaa riistaviettiä. Sandista on tehty Embark-testi, jonka mukaan siinä on sutta 51,5 %. Suden lisäksi Sandissa on saksanpaimenkoiraa, alaskanmalamuuttia ja siperianhuskya. Linkki Sandin Embark-tuloksiin: embk.me/sand2

Emä Heta on 2,5-vuotias merle-värinen narttu. Heta on luonteeltaan erittäin kiltti, hyvin sosiaalinen, miellyttämisenhaluinen ja ei riista- tai saalisviettinen. Ei lähde omille teilleen. Suden (13,5%) lisäksi Hetassa on saksanpaimenkoiraa, samojedia ja siperianhuskya. Linkki Hetan Embark-tuloksiin: embk.me/littleswampsheathen

Pennussa on sutta noin 32 % vanhempien Embark-tulosten perusteella. Pentu on asunut sisällä tottuen kodin erilaisiin ääniin. Sitä totutetaan käsittelyyn päivittäin, toisiin koiriin, kynnet leikataan säännöllisesti, jne. Pennusta on odotettavissa suurikokoinen (60-70cm) ja aktiivinen koira.

Osamaksu on mahdollinen. Osamaksussa vähintään 600 e tulee olla maksettu ennen pennun luovutusta. Loput voidaan jakaa max. kolmeen kuukausittain maksettavaan erään.

Pentu on sirutettu ja useaan kertaan madotettu.

Pentu on varattu vasta, kun siitä on maksettu varausmaksu (200 e). Varausmaksu vähennetään pennun hinnasta. Pentuja, niiden vanhempia ja muita sukulaisia saa tulla katsomaan.