Pelkonen
Torin käyttäjä huhtikuusta 2018
Pohjois-Savo
Suonenjoki, Suonenjoki Keskus
Valkeisenkatu 16 | Kartta
Omakotitalo Suonenjoen keskustassa
159 000€ 169 000€

Omakotitalo Suonenjoen keskustassa

Ilmoitustyyppi: Myydään Ilmoitus jätetty: 21 marraskuuta 19:52
Pinta-ala: 170 m² Huoneita: 5
Talotyyppi: Omakotitalo Rakennusvuosi: 1954
Maakunta: Pohjois-Savo Alue: Suonenjoki Keskus
Kunta: Suonenjoki Osoite: Valkeisenkatu 16
Lisätiedot
Talo on kolmikerroksinen valkeaksi rapattu ja kuuluu kaukolämpöön. Rakennettu alun perin 1954. Ikkunat ovat alkuperäiset. Kahden asuinkerroksen pinta-ala yhteensä n. 170 m².

Kuntotarkastus tehty 20.4.2018.

Lämmityskustannukset ovat keskimäärin 350 eur/kk, kiinteistövero n. 390 eur/v.

Alimmassa kerroksessa on saunaosasto, kodinhoitohuone, wc, lämpökeskus, kaksitasoinen kellari, kaksi varastoa ja pihaterassin alla oleva autotalli. Sauna-osastoon kuuluu pukuhuone/baarikeittiö, tilava pesuhuone varustettuna poreammeella ja tilava sauna. Tämän kerroksen pinta-alaa ei ole laskettu talon yhteispinta-alaan.

Pääkerroksessa on keittiö, tilava erillinen huone, wc, siivouskomero, eteinen (pihan puolelta), eteisaula (kadun puolelta) ja erittäin suuri olohuone, jossa on varsinainen olohuone valoisalla lisäsiivellä + yksi olohuoneeseen jälkeenpäin yhdistetty huone. Olohuone ulottuu koko talon läpi. Olohuoneesta käynti myös tilavalle pihaterassille.

Toisessa kerroksessa on aula (tv-tila), tilava vaatehuone, wc, erittäin tilava makuuhuone ja kaksi pienempää makuuhuonetta. Isommassa makuuhuoneessa on kolme sisään rakennettua komeroa, pienemmissä yksi komero per huone. Käynti yläkerran parvekkeelle, josta näköala suoraan Valkeisenlammelle.

Suurimmissa remonteissa tiilikatto on vaihdettu peltikattoon ja mm. alakerran saunaosasto, kodinhoitohuone ja kaikki talon wc:t on uusittu. Samalla myös näiden kohteiden putket on vaihdettu.

Talo on lähes parhaalla paikalla Suonenjoen keskustassa: Valkeisenlammen rannalla, rauhallisen kadun varrella (jonka autolla läpiajo suljetaan kesäisin) ja torille matkaa n. 150m. Terassin alapuolella olevan autotallin lisäksi tontilla on yksi erillinen autotalli sekä kasvihuone.

Piha on vähän rantaan päin viettävä. Piha-alueelta laskeutuu raput kapealle alapihalle, jossa on mm. kasvihuone ja pari omenapuuta. Tältä tasanteelta alkaa pitempi penger, joka laskeutuu lammen rantaan. Rannassa on oma laituri. Tontti on oma, 1156 m2.

Ilmoittaja kieltää telemarkkinoinnin